Napisano 28 Lipiec 200717 l Z okazji wakacji trzeba coś wymodelować. Scenka na podstawie jakiegoś tam artu znalezionego kiedyś w sieci. Chcę wymodelować jak najwięcej detali. Aktualne statystki: Czas: ok. 4 godzin Waga: 135 obiektów, ok. 7,5 trisów. Błędy: W niektórych miejscach może się wydawać, że są błędy w siatce, ale to wina niereformowalnego ao. Chyba tyle tytułem wstępu. Do następnego.
Napisano 29 Lipiec 200717 l z okazji wakacji ? przecież już się kończą;) scenka zapowiada sie interesująco, oby tylko maszynka wytrzymała planowaną ilość detali Możesz pokazać referkę ? pozdrawiam
Napisano 29 Lipiec 200717 l Autor Dla mnie właściwie dopiero się zaczynają:) Też się boję o moją maszynkę do polygonów. Ale damy radę:) Powolutku do przodu. Wstawiłem też cuba, w mniej więcej ludzkich rozmiarach, co by jakoś proporcje oddać. Aktualne statystki: Czas: 6 godzin (dzisiaj zeszły mi się dwie godziny przez problemy z iksesajem) Waga: 180 obiektów, 8,5k trisów. Błędy: Brak:D Refka: Do następnego.
Napisano 23 Wrzesień 200717 l Autor Miałem ostatnio awarię sprzętu i jakoś tak wyszło, że nic nie robiłem. Ale korzystając z ostatnich podrygów wakacji, powolutku sobie dłubie dalej. Aktualne statystyki: Czas: 8 godzin (coś długo się schodzi, a efektów nie widać...) Waga: 279 obiektów, niecałe 19k trójkącików. Błędy: Jak poprzednio:) Do następnego.