floo Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 może mi ktoś powiedzieć co to za tablet jest na końcu tego tutka i ile on kosztuje??? http://pl.youtube.com/watch?v=lcmeXqH-rUk pierwszy raz widzę coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Faktycznie, strasznie trudno bylo wpisac nazwe tego przedmiotu w Googlach: http://www.sensable.com/haptic-phantom-omni.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 29 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2007 to było takie straszne że się nie odważyłem... a co to jest google??? a chyba byś się domyślił że chodzi mi o to czy ktoś z tego korzystał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 Ustawił monitory na zakładkę :D niezły patent też tak zrobię. a bajerek nie wygląda specjalnei użytecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 "a chyba byś się domyślił że chodzi mi o to czy ktoś z tego korzystał..." Yhm, jasne. Kiedys juz o tym czytalem. Ponoc dziala na zasadzie force-feedback, reaguje na powierzchnie 3d, odpowiednio stawiajac opor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 29 Lipiec 2007 Share Napisano 29 Lipiec 2007 teraz pytanie z innej beczki! Czy to: a. Polyboost b. Inne costam c. BuEdge ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 d. 3 razy przyśpieszone :P jak on w 4:02 dodaje nowe vertexy na krawędzi poly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 pewnie jakis skrót pod insert vertex i daje na edge'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Maxowcy, heh :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 do czego ten twoj głupawy tekst ma byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Urazilem Cie tym okresleniem? Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 poprostu nie wiem do czego miał byc ten tekst :) wiem że uzywa kilku softow ale w 4minucie leci na maxie :) więc nie bardzo zrozumiałem w tym momencie 'maxowcy heh' - zabrzmiało jak drwina ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 No tak, lekka ;) Troche rozbawilo mnie zastanawianie sie, jak zrobic punkt na krawedzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 W polyboost jest opcja z dodawaniem vertexów do krawędzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Reanimator rozumiem :-) hehe Synuś ale to w maxie jest i bez polybosta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi