dariusz Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 Witam:) mam laptopa od jakiegoś czasu, który świruje. gram sobie np. w C&C3 lub Far Cry (wymagające gierki) po kilku minutach program znika i zostaje mi tylko pulpit:mad: co może być przyczyną? to jakaś obrona na przegrzanie? da się to wyłączyć czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 a w opcjach zasilania nie ma jakis opcji ktore sa odp. za zamykanie ? to sie dzieje w przypadku tylko jednej gry czy wielu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gd18 Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 możliwe, że to przez pogodę, bo jest brzydka a są przecież wakacje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 nie no bez przesady z tą pogodą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Lipiec 2007 Share Napisano 30 Lipiec 2007 a masz może kota? moja kotka też wyłącza mi programy na laptopie, pisze głupie rzeczy znajomym na gg lub całowicie go wyłącza. nie wspominając o usuwaniu plików i kasowaniu playlisty w winampie :f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 a w opcjach zasilania nie ma jakis opcji ktore sa odp. za zamykanie ? to sie dzieje w przypadku tylko jednej gry czy wielu ? patrzyłem i nic tam nie ma:/ dzieje się tak przy tych bardziej wymagających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rascal Napisano 3 Sierpień 2007 Share Napisano 3 Sierpień 2007 Mozliwe ze to niestabilnosc sterownikow grafiki lub jakis system ktory zwieksza zywotnosc bateri przez zamykanie aplikacji generujacych wieksze obciazenia, sprawdz na kablu normalnie, bedzie wiadomo. jesli to sie nie sprawdzi trzeba dalej bawic sie w szerloka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2007 prawie cały czas mam podpięty kabel od zasilania, stery od grafy najnowsze. nie znam się na laptopach:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Najnowsze stery nie znaczy doskonałe. Po za tym może po prostu używasz Visty i jej nie aktualizowałeś ? Niektóre gierki takie jak Wiedźmin potrzebują pewnych uaktuanień, które znajdziesz na witrynie windowsa. Możesz dokładniej powiedzieć z jakiego systemu kożystasz i jakie to girki ? Poza tym przydałyby się parametry twojego lapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 możliwe, że to przez pogodę, bo jest brzydka a są przecież wakacje.. Dobre :D Obrona sprzętu na przegrzanie charakteryzuje się całkowitym wyłączeniem komputera. Ewentualnie niebieski ekranik i off. Pewno coś ze sterownikami. ewentualnie windą. Reinstal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 Lis - tobie można wybaczyć, ale Szaman powinien czasami patrzeć na daty ostatnich postów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman Napisano 30 Listopad 2007 Share Napisano 30 Listopad 2007 No chyba trochę za bardzo grzebałem wstecz i się zapędziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi