nielot007 Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 Wiem ze glupie pytanie (prosze nie bic:)) gdzies na forum widzialem jak zamieszczac obrazy byl dokladny opis gdy chcialem dac wip\'a to nie moglem tego znalezc prosze nie bic tylko pomoc plis:):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 WiP to watek, w ktorym prowadzisz swoja prace. Ilustracje zamieszcza sie poprzez przetransferowanie pliku na serwer forum max3d, jednak wtedy jest ograniczenie do jednego pliku na post. Mozesz tez zalinkowac pliki znajdujace sie na zewnetrznym serwerze, np. onetu, czy interii. Wtedy mozna umieszczac wiecej obrazkow naraz. Robi sie to piszac: http://www.moja_strona.pl/moj_katalog/moj_pliik.jpg[/img*] (gwiazdke wytnij, musialem ja umiescic, zeby skrypt nie widzial tego jako linka). Dobrym zwyczajem jest przycinanie/zmiejszanie obrazow do 800 pixeli w poziomie, zeby nie rozciagalo tabeli forum. Of cuz przy zalozeniu, ze wiekszosc userow pracuje w rozdzialce 1024x768. Pozdro. Druzyna Max3d.pl zyczy milego uzytkowania naszego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 proba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 proba2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 udalo sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 chyba juz wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 Hehe...śmieszny ten topic...:D:D:D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 Hehe, widzialem co wczesniej napisales;) \"Moj katalog\" na serwerze, a nie na dysku twardym;) Na szczescie juz wiesz o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 juz ostatni sprawdze czy naprawde umiem sorki za to i dzieki http://nielot008.w.interia.pl/1.jpg[\\img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 2 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2004 jezus maria dzieki druG za wszystko za pomoc wkoncu jak ja sie ciesze i jeszcze raz przepraszam za to zasmiecanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 w zamykajacym tagu ma byc \"/\" , nie \"\\\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 2 Styczeń 2004 Share Napisano 2 Styczeń 2004 Jesteś Homo Sapiens ?? Jesteś, więc jak każdy inny HS masz prawo nie wiedzieć, a twoim zadaniem jest poznawać i uczyć się... :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Share Napisano 3 Styczeń 2004 juz wiem maly balad a tak wogole to dzieki wam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi