fattom12 Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 Witam ponownie! Oto szybki render mojego fiata wykonany w vray'u. Obiecuję, że jeszcze go dopracuję. Zapraszam do komentowania i proszę o wyrozumiałość. (Zaznaczam, że jestem początkującym użytkownikiem 3ds Maxa ). Obrazek jest słabej jakości bo był za duży... Ale postaram się wrzucić coś lepszego.
gawel72 Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 Pokaż model bez materiałów i siatkę, bo tak ciężko coś powiedzieć przez ten lakier. Pozdro
eco Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 ...nie bede sie roz[plywal w "ochach " i "achach' bo nie ma ku temu powodu jeszcze- mam nadzieje ze nie brzmi to za ostro :) - dopracuj ta furke - to klasyk wiec na to zasluguje- uwierz mi ze sporo osob nie zrobiloby nwwet tego co masz ale widac raczej ze chociazby za malo fotek referencyjnych ogladales- a masz to na google'u :P - widac ze cos wychodzi - wystarczy tylko szlifowac wiec sie niczym nie zrazaj - nawet uplywem czsu :) - powodzenia :D
blood_brother Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 Na podstawie tutka, czy samemu z refek?
M4rcus Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 1. pokaz siateczke 2. do zalacznika wstawiaj tylko jeden obrazek z miniaturka, zas do pokazywania renderow dawaj render w samym poscie. Rozumiem ze to ten fiat z tutka:) z ..tego co widze* to nie jest zle *ale przez ten lakier widze niewiele:p
pecet Napisano 2 Sierpień 2007 Napisano 2 Sierpień 2007 za ciemny lakier, i chyba zapomniałeś dać zrobić materiału szkła ;) model wydaje się ok, jak na początkującego
fattom12 Napisano 3 Sierpień 2007 Autor Napisano 3 Sierpień 2007 Hmmm... No nie jest źle. Spodziewałem się ostrzejszej krytyki :). Dodam trochę detali, zmienię lakier no i popracuję nad materiałem szyby. Przeczytałem kilka pierwszych stron tutka. Później robiłem wszystko po swojemu.
Rekomendowane odpowiedzi