Napisano 2 Sierpień 200717 l Witam ponownie! Oto szybki render mojego fiata wykonany w vray'u. Obiecuję, że jeszcze go dopracuję. Zapraszam do komentowania i proszę o wyrozumiałość. (Zaznaczam, że jestem początkującym użytkownikiem 3ds Maxa ). Obrazek jest słabej jakości bo był za duży... Ale postaram się wrzucić coś lepszego.
Napisano 2 Sierpień 200717 l Pokaż model bez materiałów i siatkę, bo tak ciężko coś powiedzieć przez ten lakier. Pozdro
Napisano 2 Sierpień 200717 l ...nie bede sie roz[plywal w "ochach " i "achach' bo nie ma ku temu powodu jeszcze- mam nadzieje ze nie brzmi to za ostro :) - dopracuj ta furke - to klasyk wiec na to zasluguje- uwierz mi ze sporo osob nie zrobiloby nwwet tego co masz ale widac raczej ze chociazby za malo fotek referencyjnych ogladales- a masz to na google'u :P - widac ze cos wychodzi - wystarczy tylko szlifowac wiec sie niczym nie zrazaj - nawet uplywem czsu :) - powodzenia :D
Napisano 2 Sierpień 200717 l 1. pokaz siateczke 2. do zalacznika wstawiaj tylko jeden obrazek z miniaturka, zas do pokazywania renderow dawaj render w samym poscie. Rozumiem ze to ten fiat z tutka:) z ..tego co widze* to nie jest zle *ale przez ten lakier widze niewiele:p
Napisano 2 Sierpień 200717 l za ciemny lakier, i chyba zapomniałeś dać zrobić materiału szkła ;) model wydaje się ok, jak na początkującego
Napisano 3 Sierpień 200717 l Autor Hmmm... No nie jest źle. Spodziewałem się ostrzejszej krytyki :). Dodam trochę detali, zmienię lakier no i popracuję nad materiałem szyby. Przeczytałem kilka pierwszych stron tutka. Później robiłem wszystko po swojemu.