Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Po dlugim okresie wipowania na reszcze koniec. Nie do konca ze wszystkiego jestem zadowolony i jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy ale szkoda juz czasu (na razie) na jakiekolwiek poprawki. Moze wam sie spodoba.

Narzedzia standardowe: 3dsmax9 + VRay i mala obrobka w Photoshopie.

2096e55cc80005fd.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

troche te naczynia wsyzstkie w szafkach i na półkach takie blade,

żadnego wzorka tylko ten sam materiał wszędzie :)

pozatym to nawet ładnie to wszystko wygląda

Napisano

siakos kompozycja mi nie pasuje.

nie wiem na czym oko zawiesic...

poza tym widoczek kiepski, polki (?) na scianie z oknem w centrum pomieszczenia, a raczej te "obicia" dziwnie odbijaja.

nieby nie jest zle, ale nie powala.

pozdr

Gość Raffaello
Napisano

johnyCa wyspa podobała by sie mojej żonce, ale ten brak okien w otworach i widok to skopałeś, za bardzo daje po oczach ten blask, może gdyby były firaneczki albo rolety, to mogło by całkiem fajnie wyglądać, ale ogólnie całokształt na plus z tym że nie powala

pozdro

Gość George82
Napisano

Widac, ze sie troche namodelowales, ale tak jak juz wczesniej ktos napisal - nie powala. Czegos mi tutaj brakuje, oczka mi lataja z lewej do prawej i nic ;). Techniczenie wydaje sie poprawnie.

Pozdro!

Napisano

Dzieki wszystkim za komentarze.

cta: mialo byc troszke monotonnie - moze wyszlo az za bardzo

tadzio: to na srodku to okap, a material moze nienajszczesliwszy, mial "rozmazywac" odbicia

P3ter: ona maja ramy, szyby nawet tez

Raffaello: to chociaz kobietom sie podoba

oo79: za pozno, juz sobie dalem spokoj z ta scenka

George82: dzieki to i tak tak robotka dla wprawienia sie

Napisano

Mi się podoba. Ma kilka niedoróbek ale render jest naprawdę przyjemny, no i ilość detali całkiem spora. Ogólnie myślę, że pracka na wysokim poziomie, szczególnie fajne jest szkło i światło.

Pozdrawiam Szymon

Napisano

Hahaha piekna wizualka :D

btw firma która robi te meble jest 4 km ode mnie :D Mebel RUST :) hihihi też dla nich kiedyś pracowałem i mam fotke referencyjna Twojej pracki :D

Good Job Amigo MIo :D bam bam bam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności