JohnyCa Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 Po dlugim okresie wipowania na reszcze koniec. Nie do konca ze wszystkiego jestem zadowolony i jest jeszcze kilka rzeczy do poprawy ale szkoda juz czasu (na razie) na jakiekolwiek poprawki. Moze wam sie spodoba. Narzedzia standardowe: 3dsmax9 + VRay i mala obrobka w Photoshopie.
cta Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 troche te naczynia wsyzstkie w szafkach i na półkach takie blade, żadnego wzorka tylko ten sam materiał wszędzie :) pozatym to nawet ładnie to wszystko wygląda
tadzio Napisano 3 Sierpień 2007 Napisano 3 Sierpień 2007 siakos kompozycja mi nie pasuje. nie wiem na czym oko zawiesic... poza tym widoczek kiepski, polki (?) na scianie z oknem w centrum pomieszczenia, a raczej te "obicia" dziwnie odbijaja. nieby nie jest zle, ale nie powala. pozdr
Gość Raffaello Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 johnyCa wyspa podobała by sie mojej żonce, ale ten brak okien w otworach i widok to skopałeś, za bardzo daje po oczach ten blask, może gdyby były firaneczki albo rolety, to mogło by całkiem fajnie wyglądać, ale ogólnie całokształt na plus z tym że nie powala pozdro
oo79 Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 pamietaj o grubosci scian zewnetrznych, narazie wygladaja na cienkie i dodaj parapety....
Gość George82 Napisano 4 Sierpień 2007 Napisano 4 Sierpień 2007 Widac, ze sie troche namodelowales, ale tak jak juz wczesniej ktos napisal - nie powala. Czegos mi tutaj brakuje, oczka mi lataja z lewej do prawej i nic ;). Techniczenie wydaje sie poprawnie. Pozdro!
JohnyCa Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Napisano 14 Sierpień 2007 Dzieki wszystkim za komentarze. cta: mialo byc troszke monotonnie - moze wyszlo az za bardzo tadzio: to na srodku to okap, a material moze nienajszczesliwszy, mial "rozmazywac" odbicia P3ter: ona maja ramy, szyby nawet tez Raffaello: to chociaz kobietom sie podoba oo79: za pozno, juz sobie dalem spokoj z ta scenka George82: dzieki to i tak tak robotka dla wprawienia sie
SimonM Napisano 15 Sierpień 2007 Napisano 15 Sierpień 2007 Mi się podoba. Ma kilka niedoróbek ale render jest naprawdę przyjemny, no i ilość detali całkiem spora. Ogólnie myślę, że pracka na wysokim poziomie, szczególnie fajne jest szkło i światło. Pozdrawiam Szymon
image.nation Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 Hahaha piekna wizualka :D btw firma która robi te meble jest 4 km ode mnie :D Mebel RUST :) hihihi też dla nich kiedyś pracowałem i mam fotke referencyjna Twojej pracki :D Good Job Amigo MIo :D bam bam bam
Rekomendowane odpowiedzi