Gość Electus Napisano 5 Sierpień 2007 Napisano 5 Sierpień 2007 Witam wszystkich Jestem początkujący w te klocki, ale przecież każdy kiedyś zaczynał... :) Jabłko łatwo zrobić, krople wody też, ale co z sercem...? Szukałem takiego tematu ale niestety nie znalazłem... Nie mam właśnie pojęcia jak sie za to serce zabrać... jestem bardzo ciekawy jaki jest najprostszy i najlepszy sposób na zrobienie tego. Będę bardzo wdzięczny za pomoc :) Pozdrawiam i z góry dziękuję...
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 box->edit poly-> cut&connect->symmetry->turbo smooth->serce :*
swallower Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Na szybko: Wiem, że to nie najlepsze rozwiązanie, ale powinno wystarczyć. Pozdrawiam
pionix Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 ja bym zrobił tak: spline->extrude->edit poly->chamfer edges->serce ;)
3grosze Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 ja bym zrobił fatality Kano z mortala jedynki... sory :-) nie mogłem się powstrzymać :P
Gość Electus Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Wielkie dzieki dla Master Kiełbaster, swallower i pionix... oraz dla poczucia humoru 3grosze :) każda podpowiedz przyda mi sie... Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje
illy Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 ja bym zrobil mask mape w photoshopie, wrzucil ja do maxa, do tego nalozyl displace
Rekomendowane odpowiedzi