Napisano 8 Sierpień 200717 l Założyłem ten wątek bo nie mam zielonego pojęcia o zmapperze a po sculptingu jakiegokolwiek modelu w zbrushu okazuje się że nie da się go zaimportować do maxa bo siatka jest tak gęsta że nici z wypalenia normalmapy w tym programie. Szukałem tutków do zmappera ale nie natrafiłem na nic ciekawego dlatego zwracam się z prośbą do tych którzy mają namiary na jakieś fajne tutoriale do zmappera aby wrzucali tu linki. Może nawet ktoś pokusi się o zrobienie jakiegoś nawet najkrótszego videotutoriala najlepiej do nowego zmappera z zbrusha 3.1. Byłbym bardzo bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Tomala.
Napisano 8 Sierpień 200717 l Tutki Klicka - Lekcja 11 : Normalmapping link ----- http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=35770&page=23 Może nawet ktoś pokusi się o zrobienie jakiegoś nawet najkrótszego videotutoriala najlepiej do nowego zmappera z zbrusha 3.1. Byłbym bardzo bardzo wdzięczny. Wszystko w nowym Zmapperze wygląda tak samo jak w poprzednim:)
Napisano 9 Sierpień 200717 l Autor Wielkie dzięki zeet! Ja zawsze myślałem że tutków KLICKA jest tylko 9 a tu proszę.