D3SIGN Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 Witam, właśnie pracuję sobie nad konceptem wyścigowego pojazdu 3 kołowego, roboczo nazwałem go pirahna ... a może lepiej pirahnum... nie wiem.. Przedstawiam pare renderków z pracowania, to co już mam. Koncept: Pierwszy render: Wnętrze początki: Ostatni render:
AGmakonts Napisano 9 Sierpień 2007 Napisano 9 Sierpień 2007 krzywo, bardzo krzywo i pokaż claya bo render słaby
D3SIGN Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Napisano 18 Sierpień 2007 Mały update przerzuciłem do vray ale nie umiem zrobić fajnych materialów opony i lakieru...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 18 Sierpień 2007 Napisano 18 Sierpień 2007 Mam nadzieje ze nie dozyje ery takich samochodow...
Predator Napisano 18 Sierpień 2007 Napisano 18 Sierpień 2007 a ja mam nadzieje ze kiedys minie era debili na scigaczach tzn otwartych okazow anatomicznych. swoja droga ciekawy ten motor... moj wojaszek jak bylem maly mial taki motor dla inwalidow (podobny :). Oceniam po tym co widze na miniaturce bo obrazki mi sie nieladuja...
Joint Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Predator; co Ty masz do motocykli :? :! : Co do modelu; to nie widze [siatki ni ma] a render b.słaby; imo ciekawa koncepcja
eco Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 ...o nieeee - co to jest do jasnej ciasnej - tzw. "dizajn" tego czegos jest tragiczny - przynajmniej jak na moj gust- radze siasc ponownie do kartki i porysowac - projektowanie to nie robienie "na szybko" tak to wyglada w tym wypadku - przypadek na przypadku
RK Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 A mi się podoba (są gusta i guściki) ale napewno podniósłbym "kadłub" bo najedzie na krawężnik i dupa zbita- nawet nie w przenośni
Rekomendowane odpowiedzi