Nash23 Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Witam. Wrzucam tutaj bo to próbny render. Muszę zdecydowanie poprawić oświetlenie i podłogę. Piszcie jak macie jakieś sugestie. Pozdrawiam
Oleksiak Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Mną się nie sugerować :P ale na tym koszu jest taki dziwny ten odblask jakby był z metalu a te kosze to raczej plastikowe robią, a jak to kosz metalowy to znów za mało metalowy - tak mi się wydaje. No jakoś nie podobają mi się te obicia na szkle, a dokładnie to tych kółek takie dziwne. Tak jak napisałeś to podłoga do wymiany bo matowa jakaś i jak to są panele podłogowe to i listwy przypodłogowe by się przydały ;] Reszta fajnie się prezentuje. Pododzenia w dalszej pracy. A właśnie i jak to ma być poczekalnia to może jakiś stolik z gazetami, miejsce do zabawy dla dziecka no wiesz klocuszki miśki - hmm choć z futrem będzie trza się bawić, to chociaż roboty ;]
Osterman Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Hej, fajnie by było jakby halogeny po lewej dały jakieś światło. Ponadto podłoga jest źle zmapowana(chyba ze deski parkietu miały być takie szerokie),popracuj nad tym.
Gość bl0ndynek Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Mam pytanie wszytskie modele Twoje??
AGmakonts Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 coś Ty widac ze archmodels:P jak to oświetlałes?
Nash23 Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Napisano 13 Sierpień 2007 Już odpisuję żeby nie było spekulacji i komisji śledczej. Całość powstała może w 30 min. Wszystko rysowane wykluczając krzesła i misę z jabłkami (stolik też sam:)). Modeluję tylko w przypadku znacznych zblizeń. Oświetlenie vray light + vray sky. Pozdrawiam
Nash23 Napisano 14 Sierpień 2007 Autor Napisano 14 Sierpień 2007 shading kiepski No i niestety masz rację. Zamieszczam troszkę zmodyfikowaną scenkę. Napiszcie co z tym shadingiem jeszcze nie tak i jak go poprawić. Pozdrawiam.
Gość bl0ndynek Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 jakoś bez wyrazu dodaj coś, wypełnij kadr
Rekomendowane odpowiedzi