uncle Napisano 11 Sierpień 2007 Napisano 11 Sierpień 2007 z braku laku odswiezylem swoja stara scene, dalej to nie jest to chyba.. ale poddaje sie ze swiatlami:)
mrkrzysiek Napisano 11 Sierpień 2007 Napisano 11 Sierpień 2007 całkiem fajnie tylko szkoda, że pojazd taki czysty jak by na nim nie było textur
mkk3a Napisano 11 Sierpień 2007 Napisano 11 Sierpień 2007 o, kojarze chyba to :) pojazd wyglada faktycznie jak bez tex, jest zbyt biały. jesli to wina mocnego swiatla, to powinienec to jakos inaczej pokazac. przy przepaleniach często kolory są tez bardzo nasycone i przydałby sie jeszcze jakis glow (zarówno wokół lamp, jak i mocno oswietlonych powierzchni)
chveti Napisano 11 Sierpień 2007 Napisano 11 Sierpień 2007 Fajna makieta. Stare było ładniejsze ;) model super, render do kitu. nieciekawy obrazek nie wykozystujacy potencjalu modelu. ale na ever beda zachwyceni :] Aż zajrzałem do tamtego WiP'a , szkoda że już nie ma obrazków....;) Pozdrawiam
Gość User190 Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Cześć Wuju ;) O ile dobrze pamiętam, pojazd zawsze wydawał mi się o wiele bardziej monumentalny. tutaj trochę traci pod tym względem. I szkoda, ze go tak schowałeś tam w cieniu :) Nie poddawaj się.. dasz radę :P
avant.garde Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 Popracuj trochę nad teksturami/materiałami, bo rzeczywiście pojazd wyglądaj jakby był niewyteksturowany. Ze światłami koniecznie się nie poddawaj, bo dobre światło to połowa sukcesu renderu. Ale jeśli chodzi o detal to bardzo mi się podoba.
ReflectVision Napisano 14 Sierpień 2007 Napisano 14 Sierpień 2007 ladny klimat uzyskales, jednak tak jak wspominaja wyzej brakuje tutaj porzadnych textur na czolgu i glowa na swiatlach ale i tak jest bardzo fajnie :)
Rekomendowane odpowiedzi