Gość Thyrrun Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Witam. To jeden z pierwszych layoutów, które wykonałem. Daję go w Wasze ręce :) oczywiście tylko do oceny :) Tam na dole w dużej czarnej ramce planuję wsadzić animację flash (nic specjalnego, przesuwające, znikające itp. zdjęcia) http://memorialvip.w.interia.pl/Untitled-1%20copy.jpg
Knysha Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Ciekawie, ale nie do konca. Rozplanowanie menu, wytluszczenie napisu "Rycerze Szpitala..." {pod top'em}, zmniejszenie czarnego pola na dole - nad tym bym dluzej posiedzial ;]
Gość Thyrrun Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Tak z tym menu to muszę troszeczkę posiedzieć, ale już nie miałem pomysłów co z tym zrobić (parę godzin przy kompie).
Knysha Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Moze miniatury przy nazwie podobne do tych w panelu po prawej pod top'em?
Gość User190 Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Tekstury drewna strasznie nudne i brzydkie. Generalnie layout całkiem fajny, pod warunkiem, że nei zawalisz go tonami tekstu - wtedy będzie się chyba kiepsko to przeglądało.
fred_000 Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 wiocha :P z wyjatkiem tej impresji na "starym papierze" posrodku.
duck Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 textura drewna koniecznie do wymiany. ta poniszczona karta chyba za mocno bedzie sie zlewała z tłem, momentami zbyt ciemna. no i za duzo czarnego imo. przyciśnij jeszcze, to bedzie git pzdr
Nezumi Napisano 20 Sierpień 2007 Napisano 20 Sierpień 2007 Slabo - co ty za czcionek uzywasz tam? Czy zmeczony jestem czy Times New Romana tam uzyles? Zbrodnia ;) Cienie na napisach w Menu - NIE. Ogolne kolory - zbyt zolto/nudno. Jakis fajny kontrast, gra kolorow. To jest bractwo rycerskie czy wioskowe kolo gospodyn? Czemu wszystko jest drewniane? Ci rycerze to po chalupach sie kryja czy w zamczysku jakims solidnym rezyduja? (chyba ze to wiek X i grodziska jeno...) Ta karta/pergamin - zrezygnuj z tego ohydnego konturu! Ksztalt wycinasz i walczysz dalej DELIKATNIE cieniem - on ci juz zaznaczy kontury ladnie. Ikonki - kompletnie niewyrazne - zwlaszcza dwie po prawej. Nie ma co stary - do wymiany calosc jak dla mnie - brutalnie ale szczerze.
Rekomendowane odpowiedzi