Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam.

To jeden z pierwszych layoutów, które wykonałem.

Daję go w Wasze ręce :) oczywiście tylko do oceny :)

Tam na dole w dużej czarnej ramce planuję wsadzić animację flash (nic specjalnego, przesuwające, znikające itp. zdjęcia)

http://memorialvip.w.interia.pl/Untitled-1%20copy.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ciekawie, ale nie do konca. Rozplanowanie menu, wytluszczenie napisu "Rycerze Szpitala..." {pod top'em}, zmniejszenie czarnego pola na dole - nad tym bym dluzej posiedzial ;]

Napisano

Tak z tym menu to muszę troszeczkę posiedzieć, ale już nie miałem pomysłów co z tym zrobić (parę godzin przy kompie).

Napisano

Moze miniatury przy nazwie podobne do tych w panelu po prawej pod top'em?

Napisano

Tekstury drewna strasznie nudne i brzydkie. Generalnie layout całkiem fajny, pod warunkiem, że nei zawalisz go tonami tekstu - wtedy będzie się chyba kiepsko to przeglądało.

Napisano

textura drewna koniecznie do wymiany. ta poniszczona karta chyba za mocno bedzie sie zlewała z tłem, momentami zbyt ciemna. no i za duzo czarnego imo.

przyciśnij jeszcze, to bedzie git

pzdr

Napisano

Slabo - co ty za czcionek uzywasz tam? Czy zmeczony jestem czy Times New Romana tam uzyles? Zbrodnia ;)

Cienie na napisach w Menu - NIE.

Ogolne kolory - zbyt zolto/nudno. Jakis fajny kontrast, gra kolorow. To jest bractwo rycerskie czy wioskowe kolo gospodyn? Czemu wszystko jest drewniane? Ci rycerze to po chalupach sie kryja czy w zamczysku jakims solidnym rezyduja? (chyba ze to wiek X i grodziska jeno...)

Ta karta/pergamin - zrezygnuj z tego ohydnego konturu! Ksztalt wycinasz i walczysz dalej DELIKATNIE cieniem - on ci juz zaznaczy kontury ladnie.

Ikonki - kompletnie niewyrazne - zwlaszcza dwie po prawej.

Nie ma co stary - do wymiany calosc jak dla mnie - brutalnie ale szczerze.