Miłosz3ds Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 Witam, mam mały problemik, chcę sobie pograć w CoD'a 2 przez neta, ale gdy uruchamiam grę i klikam na "dołącz do gry" to strasznie długo mi się odświeżają serwery, i nic się nie pokazuje. Mam oryginał, neta 256(:P) i dwa dni temu udało mi się już w to pograć i strasznie mnie wciągnęło! Proszę o pomoc! :) Acha, mam jeszcze firewall'a ZoneAlarm, ale zaakceptowałem w nim wszystkie połączenia dotyczące CoD'a. Pozdrawiam
SoAd Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 A masz sciagniete wszystkie patche i admiral moda? 1
Miłosz3ds Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Napisano 13 Sierpień 2007 Patche tak, ale nie wiem co to jest ten admiral mod?
ognisty Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 ściągnij i zainstaluj ASE (all seeing eye) - przeglądarka i wyszukiwarka servów do wielu gier http://videogames.yahoo.com/multiplayer ja uzywalem i uzywam i moge z czystym sumieniem polecić wyszukiwarki in-game często są 'bezuzyteczne'
illy Napisano 13 Sierpień 2007 Napisano 13 Sierpień 2007 skasuj wszystkie adresy serwerow z *.cfg przynajmniej w q2 to dzialalo ;p
Kuba Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 Może odpowiedź będzie spóźniona, ale dopiero dzisiaj wróciłem znad morza. Sprawdź, czy na samej górze jako Źródło masz wybrane Internet, czy tryb gry zaznaczyłeś Wszystko, i czy przypadkiem w filtrowaniu coś nie jest wyłączone. Co do przeglądarki, zamiast ASE możesz użyć xfire - jest dołączony do patcha, więc nie musisz zbytnio szukać. Oprócz wyszukiwarki serwerów prowadzi statystyki gier na http://www.xfire.com, dodatkowo służy jako uniwersalny IM.
Sanderalek Napisano 22 Sierpień 2007 Napisano 22 Sierpień 2007 wyszukirawka serwerów w grze jest do kitu... długo szuka i serwery z zbyt dużym pingiem żeby dało się spokojnie grać. zrób to co Ci Ognisty radzi ściągnij eye i skonfiguruj sobie w nim jaką masz wersje gry (powinna być 1.3) pustawiaj pingi (najlepiej do 100) i w player ustaw sobie no empty i to podspodem :P tylko to na dole zostaw ;) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi