Napisano 13 Sierpień 200717 l Więcej mi się robić nie chce, chciałem tylko poćwiczyć robienie plastiku. Za długo trwa render. Niektóre kolorki zapomniałem zmienić. A tak przy okazji jpg wiele zmienia kolorystycznie i jakościowo w stosunku do bitmapy, ale dużo mniej waży. http://picasaweb.google.pl/robertrobo/Grafik3d/photo#5098136503747708322
Napisano 13 Sierpień 200717 l Autor nie tyle nieskonczona co nierozbudowana. chcialem zrobic wieksza scene no i dodac twarze zeby bylo wiadomo kto
Napisano 13 Sierpień 200717 l Nie przypomina narzei zbytnio lego... szczególnie ten duży chłopek... te wypustki też za wysokie. Weż jakiś zestaw lego przypacz mu się i spróbuj jesszcze raz ;)
Napisano 13 Sierpień 200717 l Wykonanie takie sobie ale pomysł humorystyczny. Może Lego wypuści serię "Polscy politycy IV RP". Podoba mi się Roman w konwencji LEGO. Nie tyle model i render co pomysł. Wesołe.
Napisano 14 Sierpień 200717 l serwus :) heh, a mi sie to podoba :) Pomysł 3d_new_B-a też całkiem niezły jest :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)