purple Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 No widac,że poczatki (zawsze sa słabe:)), ale co do konstruktywnej porady to zacznij poprawki od trawy, tu gdzies widziałam fajny tutek do robienia ślicznej trawy, tyle,że nie wiem czy w blenderze...no sypie się dużo w ogóle, ale nie rezygnuj, tylko walcz, szukaj tutków i poczytaj o programie i tworzeniu, co do gimpa, to chyba można było to lepiej wyciągnąć co? pozdrawiam
kxs Napisano 16 Sierpień 2007 Autor Napisano 16 Sierpień 2007 Dzięki za rady, ale ta praca już jest skończona. Wezmę to pod rozwagę przy kolejnej. Dłużej tym razem posiedzę i mam nadzieję efekt będzie lepszy. Pozdrawiam.
purple Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 A myślałes o 3dmaxie? Jest przyjaźniejszy i ma wiele więcej i wiele łatwiejszych rozwiązań...
tadzio Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 Purple z Blendera do sie duuuzo wycisnac. A max nie jest wcale przyjazniejszy ani latwiejszy. Soft nie czyni z czlowieka "grafika". Nie wazne czy to blender, wings, max czy maya. Wszystkim mozna dzialac cuda. Kwestia czasu i pracy. Obrazek oldschoolowy;) pozdr
Rekomendowane odpowiedzi