Drakula Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Oto moj szkic (ok 1h). oraz szkic przerobiony w obrazek (30 minut) powiedzcie prosze, jak to wyglada i co mam z tym jeszcze zrobic :) --- PS: to mialo byc cos na wzor snu - zlego snu :cool:
Ufooox Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 hm 1h? duzo sie tutaj nienaprawcowales, moze pokolorujesz? :) myszka, tablecikiem. pozdro
Amrun Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 co to są te trzy czarne kropki pod płaszczem?
biglebowsky Napisano 8 Grudzień 2003 Napisano 8 Grudzień 2003 Cos tempy ten rysunek, jakbys kalkowal od czegos, roznicuj kreske, wiecej zamaszystosci i odwagi w rysowaniu, no i czemu pierwsze co robisz po zeskanowaniu to rozmazujesz sobie prace? pobrudziles ja, zamiast swiatlocien nalozyc.
Drakula Napisano 8 Grudzień 2003 Autor Napisano 8 Grudzień 2003 trzy kropki to swego rodzaju podpis. zapomnialem sie podpisac na szkicu i jakos to musialem przerobic :) Co do tego pobrudzenia to niebardzo rosumiem... chodzi o to ze praca jest zamazana ?
pa6L0 Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 kolor...niebo ciemno granatowe , księżyc rozświetlajacy czarne niebo i ukazujacy ciemne chmury w ciemno niebieskim świetle i delikatne światło na brzegach płaszcza śmierci żeby widać było że światło księżyca oświetla jego plecy...mógłby tylko wg mnie stać na jakiejś skale żeby było troszke widać gdzie ta Śmierć jest dokładniej [ja to tak widzę:]...świetny pomysł na prace która miała by extra klimat...ale do klimatu kolor potrzebny ..wiec tablet i wio:D POWODZENIA!
polka dot Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 nie wydaje mi sie zeby Deus zechcial sobie brac te uwagi do serca ;]
pa6L0 Napisano 5 Kwiecień 2005 Napisano 5 Kwiecień 2005 to tylko tak jakbym ja sobie to widział :] i nie chcę żeby ktoś brał to do serca albo robił tak jak ja mówię bo bym miał potem wyzuty sumienia :( ale forum to jest chyba do podsuwania pomysłów i korygowaniu błędów...no ale każdy widzi prace inaczej w końcu każdy ma inaczej :]
Drakula Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 nie wydaje mi sie zeby Deus zechcial sobie brac te uwagi do serca ;] hehe :D Ludziska, popatrzcie na date pierwszego posta, zanim zapostujecie :]
sammael_at Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 buhehehehehe ::] czemu ktos to odgrzebal? :>
pa6L0 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 ups...no to chyba po terminie :D ;P ..pewnie juz z tego jest taaaaki obraz ze chej:]
Rekomendowane odpowiedzi