Napisano 8 Grudzień 200321 l Oto moj szkic (ok 1h). oraz szkic przerobiony w obrazek (30 minut) powiedzcie prosze, jak to wyglada i co mam z tym jeszcze zrobic :) --- PS: to mialo byc cos na wzor snu - zlego snu :cool:
Napisano 8 Grudzień 200321 l hm 1h? duzo sie tutaj nienaprawcowales, moze pokolorujesz? :) myszka, tablecikiem. pozdro
Napisano 8 Grudzień 200321 l Cos tempy ten rysunek, jakbys kalkowal od czegos, roznicuj kreske, wiecej zamaszystosci i odwagi w rysowaniu, no i czemu pierwsze co robisz po zeskanowaniu to rozmazujesz sobie prace? pobrudziles ja, zamiast swiatlocien nalozyc.
Napisano 8 Grudzień 200321 l Autor trzy kropki to swego rodzaju podpis. zapomnialem sie podpisac na szkicu i jakos to musialem przerobic :) Co do tego pobrudzenia to niebardzo rosumiem... chodzi o to ze praca jest zamazana ?
Napisano 5 Kwiecień 200519 l kolor...niebo ciemno granatowe , księżyc rozświetlajacy czarne niebo i ukazujacy ciemne chmury w ciemno niebieskim świetle i delikatne światło na brzegach płaszcza śmierci żeby widać było że światło księżyca oświetla jego plecy...mógłby tylko wg mnie stać na jakiejś skale żeby było troszke widać gdzie ta Śmierć jest dokładniej [ja to tak widzę:]...świetny pomysł na prace która miała by extra klimat...ale do klimatu kolor potrzebny ..wiec tablet i wio:D POWODZENIA!
Napisano 5 Kwiecień 200519 l to tylko tak jakbym ja sobie to widział :] i nie chcę żeby ktoś brał to do serca albo robił tak jak ja mówię bo bym miał potem wyzuty sumienia :( ale forum to jest chyba do podsuwania pomysłów i korygowaniu błędów...no ale każdy widzi prace inaczej w końcu każdy ma inaczej :]
Napisano 7 Kwiecień 200519 l Autor nie wydaje mi sie zeby Deus zechcial sobie brac te uwagi do serca ;] hehe :D Ludziska, popatrzcie na date pierwszego posta, zanim zapostujecie :]
Napisano 7 Kwiecień 200519 l ups...no to chyba po terminie :D ;P ..pewnie juz z tego jest taaaaki obraz ze chej:]