Destroyer Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 129 stron opisujących proces powstawania filmu animowanego Surfs-Up można podpatrzeć coś z wielkiego świata ;) np jak proste rigi zrobili :P w znanej i lubianej przez wszystkich majeczce :) link 2
KLICEK Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 kurcze super, dzieki ze sie podzieliles :)
Tomala Napisano 16 Sierpień 2007 Napisano 16 Sierpień 2007 SUPER sprawa takie making of może ktoś ma linki do takich opisów produkcji filmów animowanych albo efektów do znanych filmów(np Władca Pierścieni albo spiderman czyli filmy oparte na efektach specjalnych) itp. Dzięki fikołek :)
briz Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 pewnie ciekawy materiał ale coś link już nie działa
Destroyer Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 ich serwer się przekręcił :) jak ktoś to ściągnął to niech udostępni gdzieś ja z moim modemem nawet nie próbuje :P
SYmek Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Ilosc custom tools wsadzonych w ten projekt kaze zapytac czy to jest jeszcze Maya, czy raczej Saya? ("Soya" to engine 3d w pyrexsie wiec nazwa zarezerwowana ;))
Destroyer Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 tak, kilka takich custom toolsów by się majce przydało w standardzie ;)
Tomala Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Briz wrzuciłem na pierwszą lepszą stronę mam nadzieję że działa: http://www.uploader.pl/?d=763ED8861 Tylko musisz poczekać parę sekund zanim będzie można pobrać.
Rekomendowane odpowiedzi