Napisano 17 Sierpień 200717 l robie low pol. do animacji , moze dostane od was jakeis wskazowki tudzierz pomysly , musze mu jeszce zrobic laske do czarownia :P i cos co moze trzymac w 2 rece
Napisano 17 Sierpień 200717 l Fajny klimat. nadgarstki mogły by być szersze...Stopy:) dorzuć poly, zrób jakieś palce coś takiego.
Napisano 17 Sierpień 200717 l Autor hmm, cos mi nei pasuje w tej texturze. A co do stup to zaczywisce trohe poli tam seiprzyda .
Napisano 17 Sierpień 200717 l hehe fajny modelik, daj mu jakąś zepsutą kończynę, albo coś, aha i miniaturke :) bo ktoś ciebie o nią pogoni. Pozdrawiam.
Napisano 17 Sierpień 200717 l primo wrzuc texutre na oczy bo to one nadaja postacie czy twarzy kawał charkteru czasem własnie dzieki nim mozna dalszą texture podszlifowac tak aby zagrala
Napisano 17 Sierpień 200717 l Autor texture jest tylko wrzucona na korpus , spokoja glowa , na oczach bedze textura , narazei poprawiam stopy :) pozdor
Napisano 17 Sierpień 200717 l Jak skończysz fajnie było by jakbyś, zmienił temat na environment i wrzucił te wszystkie modele na jakims krajobrazie 3d. ps:ale zrobisz jak zechcesz. pozdrawiam.
Napisano 17 Sierpień 200717 l Kciuk wyrasta za blisko palców. Dłonie wyglądają jak by to były oddzielne obiekty nasunięte na przedramię.
Napisano 17 Sierpień 200717 l Autor chcial bym zeby mial spojrzenie jak by zjadl 200 grzybow halucynogennych , narazei wyglada to tak
Napisano 19 Sierpień 200717 l fajny styl masz jak narazie, taki psychocostam :P Racja coś z tym znakiem na czole jest nietak
Napisano 21 Sierpień 200717 l Autor jurz mnie znudzil ten model , daje jako skonczony .... . nie jestem zadowlony :/