Gość stigmata Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 Witam :) hehe trzeba cos pododawac :) 1.zachodzik 2.ptaszysko :) 3. gra w zoske :> 4. 5.znow zachodzik... 6.droga noca, na osiedlu.... 7.kolejny zachodzik 8.takie ujecie ptaka... 9.burza... 10. burza,2 11. niebo, (masz k***e :) ) 12. Edit 1: Sory powili bede dodawal na fotosik.pl (moj serverek cos nawalal i nie wyswietlalo fotek na forum) Edit 2: Ok to na dzis tyle...
piksar Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 wrzuć fotki na fotosik.pl a ostatni link wklej do wątku
Fidiasz Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 burza fajnie wyszla ::) hmm a moja rada by fotki byly coraz lepsze - pozcytaj cos o kompozycji ;) Pozdrawiam :)
illy Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 9. ok, 2 moglbys wykadrowac zeby byl sam ptak i ogrodzenie
Gość stigmata Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 fotki dawalem bez zadnej obrobki :) nastepnego paka jak bede dawal juz cos nad tym popracuje :)
dariusz Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 11. niebo, troche przypomina szparke co nie? boże! masz 15 lat? mi bardziej przypomina połowy suma w średniowiecznej japonii
Gość stigmata Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 boże! masz 15 lat? mi bardziej przypomina połowy suma w średniowiecznej japonii nie, zes czlowieku wymyslil... Ps. chyba tu ma byc ocenione zdjecie a nie to co napisane pało?
duck Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 no podpis po 11 to rozwala Ps. chyba tu ma byc ocenione zdjecie a nie to co napisane pało? tu nic nie MA być ;)
dariusz Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 to co piszesz świadczy o Tobie. Wytłumacz mi sensownie, dlaczego zwracasz się do mnie per "pało"? co do zdjęć: 1. na dole za ciemno na górze za jasno, słońce na srodku i horyzont w połowie. nuda 2. był potencjał, ale liscie niepotrzebne i kadrowanie leży 3. mogło być ciekawie, a tu pan po lewej poobcinany, pan za nim stracił głowę...itd 4. żabia perspektywa wiosny nie czyni 5. ekhm 6. odwrócona jedynka 7. już lepiej z zachodem, ale mogłeś dłużej poczekać 8. bez sensu 9. ładne, ale szumy koszmarne. co to, nikon?:) 10. gorszy kadr niż 9. i do tego ruszone 11,12. ekhm
Gość stigmata Napisano 20 Sierpień 2007 Napisano 20 Sierpień 2007 to co piszesz świadczy o Tobie. Wytłumacz mi sensownie, dlaczego zwracasz się do mnie per "pało"? co do zdjęć: 1. na dole za ciemno na górze za jasno, słońce na srodku i horyzont w połowie. nuda 2. był potencjał, ale liscie niepotrzebne i kadrowanie leży 3. mogło być ciekawie, a tu pan po lewej poobcinany, pan za nim stracił głowę...itd 4. żabia perspektywa wiosny nie czyni 5. ekhm 6. odwrócona jedynka 7. już lepiej z zachodem, ale mogłeś dłużej poczekać 8. bez sensu 9. ładne, ale szumy koszmarne. co to, nikon?:) 10. gorszy kadr niż 9. i do tego ruszone 11,12. ekhm bo lubie :) to tak 3. zabardzo ruchliwi byli :> 6. u mnie fotka jest normalna... jasniejszy monitor?:> 9. nie nikon, olympus c-765 uz 10. takie migniecie szybkie nie latwo zlapac i nie zawsze trafisz w miejsce w ktorym akurat ten piorun smignie, gdyby bylo ruszone raczej rozmazaly by sie caly a nie tylko jedna linia... (moge ci podeslac wwiekszym formacie to foto to spogladniesz...)
AGmakonts Napisano 20 Sierpień 2007 Napisano 20 Sierpień 2007 nie tłumacz sie dlaczego fotka jest słaba, poprostu sam oceniaj które są dobre i tylko je pokazuj pozatym to co juz było napisane, nudno, album wakacyjny
Zbychowaty Napisano 20 Sierpień 2007 Napisano 20 Sierpień 2007 pioruny nr 9 ok, niebo nr 11 mi sie podoba ale tylko ze jest samo w sobie ciekawe ( fota do bani), reszta niestety kaszaniasta. aaaaaa i pierwszy raz widze ptaka ktory umie latac "na jednym skrzydle" :D ps co masz do pał? :)
Rekomendowane odpowiedzi