Napisano 19 Sierpień 200717 l Witam :) hehe trzeba cos pododawac :) 1.zachodzik 2.ptaszysko :) 3. gra w zoske :> 4. 5.znow zachodzik... 6.droga noca, na osiedlu.... 7.kolejny zachodzik 8.takie ujecie ptaka... 9.burza... 10. burza,2 11. niebo, (masz k***e :) ) 12. Edit 1: Sory powili bede dodawal na fotosik.pl (moj serverek cos nawalal i nie wyswietlalo fotek na forum) Edit 2: Ok to na dzis tyle...
Napisano 19 Sierpień 200717 l burza fajnie wyszla ::) hmm a moja rada by fotki byly coraz lepsze - pozcytaj cos o kompozycji ;) Pozdrawiam :)
Napisano 19 Sierpień 200717 l fotki dawalem bez zadnej obrobki :) nastepnego paka jak bede dawal juz cos nad tym popracuje :)
Napisano 19 Sierpień 200717 l 11. niebo, troche przypomina szparke co nie? boże! masz 15 lat? mi bardziej przypomina połowy suma w średniowiecznej japonii
Napisano 19 Sierpień 200717 l boże! masz 15 lat? mi bardziej przypomina połowy suma w średniowiecznej japonii nie, zes czlowieku wymyslil... Ps. chyba tu ma byc ocenione zdjecie a nie to co napisane pało?
Napisano 19 Sierpień 200717 l no podpis po 11 to rozwala Ps. chyba tu ma byc ocenione zdjecie a nie to co napisane pało? tu nic nie MA być ;)
Napisano 19 Sierpień 200717 l to co piszesz świadczy o Tobie. Wytłumacz mi sensownie, dlaczego zwracasz się do mnie per "pało"? co do zdjęć: 1. na dole za ciemno na górze za jasno, słońce na srodku i horyzont w połowie. nuda 2. był potencjał, ale liscie niepotrzebne i kadrowanie leży 3. mogło być ciekawie, a tu pan po lewej poobcinany, pan za nim stracił głowę...itd 4. żabia perspektywa wiosny nie czyni 5. ekhm 6. odwrócona jedynka 7. już lepiej z zachodem, ale mogłeś dłużej poczekać 8. bez sensu 9. ładne, ale szumy koszmarne. co to, nikon?:) 10. gorszy kadr niż 9. i do tego ruszone 11,12. ekhm
Napisano 20 Sierpień 200717 l to co piszesz świadczy o Tobie. Wytłumacz mi sensownie, dlaczego zwracasz się do mnie per "pało"? co do zdjęć: 1. na dole za ciemno na górze za jasno, słońce na srodku i horyzont w połowie. nuda 2. był potencjał, ale liscie niepotrzebne i kadrowanie leży 3. mogło być ciekawie, a tu pan po lewej poobcinany, pan za nim stracił głowę...itd 4. żabia perspektywa wiosny nie czyni 5. ekhm 6. odwrócona jedynka 7. już lepiej z zachodem, ale mogłeś dłużej poczekać 8. bez sensu 9. ładne, ale szumy koszmarne. co to, nikon?:) 10. gorszy kadr niż 9. i do tego ruszone 11,12. ekhm bo lubie :) to tak 3. zabardzo ruchliwi byli :> 6. u mnie fotka jest normalna... jasniejszy monitor?:> 9. nie nikon, olympus c-765 uz 10. takie migniecie szybkie nie latwo zlapac i nie zawsze trafisz w miejsce w ktorym akurat ten piorun smignie, gdyby bylo ruszone raczej rozmazaly by sie caly a nie tylko jedna linia... (moge ci podeslac wwiekszym formacie to foto to spogladniesz...)
Napisano 20 Sierpień 200717 l nie tłumacz sie dlaczego fotka jest słaba, poprostu sam oceniaj które są dobre i tylko je pokazuj pozatym to co juz było napisane, nudno, album wakacyjny
Napisano 20 Sierpień 200717 l pioruny nr 9 ok, niebo nr 11 mi sie podoba ale tylko ze jest samo w sobie ciekawe ( fota do bani), reszta niestety kaszaniasta. aaaaaa i pierwszy raz widze ptaka ktory umie latac "na jednym skrzydle" :D ps co masz do pał? :)