Robertus Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 (edytowane) Huh, wysypało się ostatnio postów fotograficznych więc postanowiłem też coć wam pokazać od siebie :) Na początek zajawka czego będzie najwiecej hehe. Narazie w takich klimatach się obracam i kocham to cholerstwo :) Lecimy: Skylines Przesąd Industrial Express Edytowane 5 Luty 2009 przez Robertus
AGmakonts Napisano 19 Sierpień 2007 Napisano 19 Sierpień 2007 1 najlepsza, fajnie skomponowane reszta tez niezła ale czegoś mi tam brak..
Robertus Napisano 20 Sierpień 2007 Autor Napisano 20 Sierpień 2007 (edytowane) Widze ze malutkie zainteresowanie :) ale jedziem dalej hehe. Tytan God's Tower Ostatnia Dniówka Edytowane 5 Luty 2009 przez Robertus
Kuciel Napisano 21 Sierpień 2007 Napisano 21 Sierpień 2007 w sumie calkiem niezle ale czegos mi w kazdej fotografii brakuje :)
Robertus Napisano 21 Sierpień 2007 Autor Napisano 21 Sierpień 2007 Brakuje napewno elementu ludzkiego lecz o to wlasnie tutaj chodzi. Czasem jestem tylko ja i te miejsca :)
Robertus Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 (edytowane) Huh, male zainteresowanie wątkiem ale zrzucam to na ciezki temat :) Wobec tego dzis cos z innej polki , czyli zwierzaki ... C&C are welcome :) Na pierwszy ogien zdjecia robione jeszcze Canonem A60 z własnej roboty makro. Kitty I Kitty II Kitty III Edytowane 5 Luty 2009 przez Robertus
misiekhc Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 fajne fotki te wczesniejsze, kot taki sobie, ...male zainteresowanie prawdopodobnie dlatego, ze wlanie fotki sa dobre:) a tu trzeba sie polansowac, zagadac, jakim to sie nie jest z(@#$@m fotografem, pochwalic sie sprzetem za $$$$ a nie pokazywac przyzwoite fotki
Robertus Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 (edytowane) Mały update w tym nudnym wątku hehe :) Kilka moich ulubionych zdjec ... Ostatni Bastion Nowy początek Secret Place Przejście Edytowane 5 Luty 2009 przez Robertus
kropa Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 O, to ze ścianą dobre :D Fajny pomysł, może możnaby troszkę od dołu przyciąc, ale w sumie jest ok :)
Filip Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 Wątek nie jest nudny, a zdjęcia są bardzo fajne zwłaszcza industrial express i Ostatni Bastion. Uwielbiam takie opuszczone miejsca, czekam na kolejne fotki :). http://www.opuszczone.com/
purple Napisano 28 Wrzesień 2007 Napisano 28 Wrzesień 2007 pierwsze i drugie są jak dla mnie za bardzo szopowane-przyznaj się co tam majstrowałeś przy nich;) trzeci-do sekretnego miejsca to mu jeszcze brakuje tak z paru kilogramów sekretności...ale jak by był jakiś dymek-jakaś mgiełka i lekko ciemniej(mroczniej) i to światło dostawało by sie do środka przez pryzmat tego dymu czy mgiełki to...całkiem dobrze by było-musisz tam jeszcze raz pójść,zamknąć drzwi i nakopcić szlugów :D do ściany_Nie mam więcej pytań:D jest świetna:D świetny pomysł i dobra realizacja, ale coś człekokształtnego bym wsadziła pod to okienko:D np. ktoś ucieka, próbuje się dostać do drzwi-do wyjścia,albo pod oknem na podłodze siedzi skulona mała dziewczynka i płacze...do tej scenerii pasowałby jakis głębszy przekaz, coś o ludzkiej naturze... Wcześniejsze fotki też mi się podobają bardzo,masz ciekawy styl i widać,że zauważsz dużo ciekawych efektów, ciekawej perspektywy i łapiesz to na fotografii. Wrzucaj ich więcej to będziesz miał pewnie więcej komentów:)
Robertus Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Napisano 28 Wrzesień 2007 Heja! Wątek odkopany hehe :) Najpierw porusze temat 'stylizacji o obrobki', ogolnie zawsze zrodlem jest plik Raw. Stylizuje 'delikatnie' glownie kolorem,kontrastem, zadnych filtrow PS'a, jesli sie to wywazy to mozna uzyskac b. dobry efekt koncowy. Nigdy ale to przenigdy nic nie inscenizuje :) łapie miejsca takie jakie były, dlatego brak u mnie elementu ludzkiego, tylko historia i ja hehe. Inaczej tez odbieram pewne miejsca, z sentymentem i pamietajac co czulem bedac tam. "Secret Place" byl robiony w piwnicy opuszczonego szpitala psychiatrycznego wiec widz tego nie poczuje w 100% :) bo tego sie nieda opisac hehe. Jeszcze raz dzieki za wizyty !
Rekomendowane odpowiedzi