Napisano 22 Sierpień 200717 l Witam wszystkich w moim WIP'ie. Postanowiłem wykonać model BMW M5 więc bardzo proszę o komenty i sugestie co zmienić co poprawić.
Napisano 22 Sierpień 200717 l Z przodu masz blad na siatce. na zewnetrznych krawedziach srodkowego wlotu :) Ogolnie b. ladnie Pozdrawiam!
Napisano 22 Sierpień 200717 l Z tyłu widać błędy na siatce przy miejscu na rejestrację. Przy tych ostrych krawędziach.
Napisano 22 Sierpień 200717 l Troche zaplastelinowy w niektorych miejscach bo reszta wyglada obiecujaco. No ale jak dodasz jeszcze troche chamferow to powinno byc spoko :) Trudne autko wbrew pozorom
Napisano 22 Sierpień 200717 l Autor Diesel napisał: Przedewszystkim tego wgniecenia nie ma co na rejestracje zrobiłeś W oryginale jest te wgniecenie. Ok biorę się do poprawek w siatce. Pozdro
Napisano 23 Sierpień 200717 l Autor Witam Poprawiłem siatkę z przodu i z tyłu powinno już być ok. Jak coś jest jeszcze nie tak to piszta. Pozdro
Napisano 23 Sierpień 200717 l No jest jeszcze sporo nie tak, ale nie jest zle. Zacznijmy od tego wgniecenia na PRZEDNIM ZDERZAKU (TEGO WGNIECENIA WOGLE TAM NIE MA) . Z tyłu tez jest błąd przy rejestracji
Napisano 23 Sierpień 200717 l Autor Diesel dzięki za pomoc. Jak coś jeszcze zauważysz to wal :D pozdro
Napisano 25 Sierpień 200717 l po primo pokaż siatex po drugie popraw miejsca naokoło rejestracji i wlotów powietrza
Napisano 26 Sierpień 200717 l Autor Ok Pozbyłem się z przodu miejsca na rejestrację i powinno już być git. Poniżej zamieszczam siatexa.
Napisano 28 Sierpień 200717 l Autor Poprawiłem przednią część modelu według wskazówek efekt poniżej. Po poprawie przodu zrobiłem sobie małą przerwę bo linie z siatki już mi się mieniły i w ramach relaksu wykonałem felgę która będzie później użyta ( parę renderów z felgi). Pozdro