Lis Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Hoho. Ten tego. Dzięki za Srebrną galerię :D
Deviator Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 Ja mam tylko jedna uwagę. Chciałbym zobaczyć 2 render gdzie zasłony są delikatnie prześwitujące i widać przez nie budynek. Obecne są nazbyt grube aby mogły sobie tak fruwać. A poza tym wszystko mi tutaj pasuje. Gratulacje.
ReflectVision Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 ta przezroczyste zeby bylo widac co w nocy robisz ;p
laux Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Dajcie mu swiety spokoj z renderem 2 jest identyczny jak zdjecie zaslony sa funkcjonalne bo to dom Shigeru Bana i stoi w Tokio robione ze zdjecia i lepiej wyglada niz w realu :P gratulacje
Pionier Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 pracki wyszly Ci bardzo slicznie, oplacilo sie wyprosic szefow E o zakup paru ksiazek o arch XXI w. :D najbardziej mi sie podoba wizka numer... 2 :) ode mnie 4 * powodzenia w kolejnych projektach i gratki za Silver Award :) (btw, ze MF odszedl z E to juz wiedzialem ale ze Ciebie juz w 'about' nie widzie to jestem zaskoczony, no... widze tam zdjecie psa hehe, firma sie rozwija hehe ... ale kwas :D ) pionier.
Gość marek254 Napisano 28 Październik 2007 Napisano 28 Październik 2007 prosze o kontakt [email protected] . Wiecej inforamacji udziele droga e-mailowa . pozdrawiam
ProjectDesign Napisano 18 Czerwiec 2008 Napisano 18 Czerwiec 2008 Cześć tak się zastanawiałem, czy ty stary pracujesz w evermotion, czy wzorowałeś się na modelach, które wypuścili, a konkretnie na archexteriors vol.5? podaję linka: www.evermotion.org/shop_display_item.php?item=259"]http://evermotion.org/shop_display_item.php?item=259[/url]
Rekomendowane odpowiedzi