Napisano 28 Grudzień 200321 l Bajka zapowiada się ciekawie :). Na razie domki bardzo ładne, więc inne modele (postaci, otoczenie) też powinny być ok. Zobaczymy jak ci pójdzie z animacją tych \"jajek\". Powodzenia!! :)
Napisano 29 Grudzień 200321 l Autor :) pomiędzy tymi domkami z tyłu będzie jeszcze coś, jakieś domki:)
Napisano 29 Grudzień 200321 l Na Twoim miejscu postarałbym się zrobić jakieś ładniutkie otoczenie w 3d. Zieloniutką trawke, jasne niebo i różowe kwiatuszki ;)
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor postanowiłem zrobić jakieś \"upiększacze\":) ten płotek będzie oddzielał domki od siebie tak by nie było widać co jest za nimi. a kosze na śmieci będą stały trochę ukryte pomiędzy domkami
Napisano 30 Grudzień 200321 l heh, a mi sie to nie podoba zabardzo, nie wem co Wy w tym widzicie :P To moja opinia
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor a konkretnie to co ci się nie podoba eRB? ten cały klimacik bajkowy czy coś konkretnego jakieś obiekty texturi itp?
Napisano 30 Grudzień 200321 l ee tam, z tego moze wyjsc cos fajnego :). Jakas smieszna scena lub animka. Poki co nie podoba mi sie scena w nocy (nieciekawie wyglada) i moze bym troszke inaczej to skadrowal (dal wiecej miejsca po lewej i prawej) taka mala panorame. Chyba ze to wlasnie ma takie ujecie byc to ok. Bedziesz robil jakies postacie?. 3maj sie i powodzenia w dalszej pracy.
Napisano 30 Grudzień 200321 l Autor kadr będzie oczywiście inny (panoramiczny :) ) tak będę robił postacie, na jednym z obrazków jest wczesna wersja głównego bohatera. (P.S. a jak wam się podoba moje logo ? :) )
Napisano 30 Grudzień 200321 l Ogólnie to bardzo prościutka scena i nie powala, ale wygląda całkiem przyjemnie :) Nocka rzeczywiście słaba :( , ale jakby inaczej ustawić światło - żeby padało np. troszkę od księżyca to byłoby fajne.. może :D
Napisano 31 Grudzień 200321 l Autor Wiem że ta nocna scenka jest taka sobie a le wsadziłem ją tutaj tylko dlatego że ktoś tak wspomniał że ciekawe jak by wyglądała w nocy ta dzielnica. Tak czy siak i tak raczej w animacji nie będzie tych \"nocnych ujęc\" :)