Fafex Napisano 28 Grudzień 2003 Share Napisano 28 Grudzień 2003 Bajka zapowiada się ciekawie :). Na razie domki bardzo ładne, więc inne modele (postaci, otoczenie) też powinny być ok. Zobaczymy jak ci pójdzie z animacją tych \"jajek\". Powodzenia!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 No właśnie najbardziej obawiam sie animacji tych jajek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 :) pomiędzy tymi domkami z tyłu będzie jeszcze coś, jakieś domki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 29 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2003 :) nocne ujecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafex Napisano 29 Grudzień 2003 Share Napisano 29 Grudzień 2003 Na Twoim miejscu postarałbym się zrobić jakieś ładniutkie otoczenie w 3d. Zieloniutką trawke, jasne niebo i różowe kwiatuszki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 postanowiłem zrobić jakieś \"upiększacze\":) ten płotek będzie oddzielał domki od siebie tak by nie było widać co jest za nimi. a kosze na śmieci będą stały trochę ukryte pomiędzy domkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don_filippo Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 hihi. bardzo ładne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 heh, a mi sie to nie podoba zabardzo, nie wem co Wy w tym widzicie :P To moja opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 a konkretnie to co ci się nie podoba eRB? ten cały klimacik bajkowy czy coś konkretnego jakieś obiekty texturi itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 ee tam, z tego moze wyjsc cos fajnego :). Jakas smieszna scena lub animka. Poki co nie podoba mi sie scena w nocy (nieciekawie wyglada) i moze bym troszke inaczej to skadrowal (dal wiecej miejsca po lewej i prawej) taka mala panorame. Chyba ze to wlasnie ma takie ujecie byc to ok. Bedziesz robil jakies postacie?. 3maj sie i powodzenia w dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 30 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2003 kadr będzie oczywiście inny (panoramiczny :) ) tak będę robił postacie, na jednym z obrazków jest wczesna wersja głównego bohatera. (P.S. a jak wam się podoba moje logo ? :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Grudzień 2003 Share Napisano 30 Grudzień 2003 Ogólnie to bardzo prościutka scena i nie powala, ale wygląda całkiem przyjemnie :) Nocka rzeczywiście słaba :( , ale jakby inaczej ustawić światło - żeby padało np. troszkę od księżyca to byłoby fajne.. może :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
futura Napisano 31 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2003 Wiem że ta nocna scenka jest taka sobie a le wsadziłem ją tutaj tylko dlatego że ktoś tak wspomniał że ciekawe jak by wyglądała w nocy ta dzielnica. Tak czy siak i tak raczej w animacji nie będzie tych \"nocnych ujęc\" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi