Skorpiono Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Witam nie tak dawno gdy kolezanka byla u mnie wylala mi zmywacz do paznokci na plyte CD. A byla to plyta "Grafika 3D" z "biblioteczki Komputer Świat". Jako iz jestem poczatkujacy w tematyce 3D, (przerabiam ten kurs) to materialy tam zawarte sa mi potrzebne do ukonczenia ksiazki. Jak ktos z was ma tą książke, to przeslijcie mi spis programow jaki miescil sie na CD i załadujcie na neta materialy i sample zawarte na plycie.
streaker Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Jeśli mam być szczery, to nie przejmował bym się tą płytą wogóle, tylko zaczął przerabiać jakieś tutki z neta (choćby z max3d.pl :) ) i z pod F1. Jak zaczynałem, też się w tą książeczkę zaopatrzyłem, poczytałem, przerobiłem i z dzisiejszej perspektywy musze stwierdzić, że jej poziom jest dość niski.
Skorpiono Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Napisano 26 Sierpień 2007 Ale zauwaz, ze zaden kurs w necie nie uczy takich podstaw jak nauka kamery. itp, co akurat na poczatku jest najwazniejsze. Pozatym jak juz zaczalem to chce skonczyc.
Knysha Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Jak ktos z was ma tą książke, to przeslijcie mi spis programow jaki miescil sie na CD i załadujcie na neta materialy i sample zawarte na plycie. A gdzie magiczne slowo? streaker dobrze mowi - zacznij przerabiac tutki znajdujace sie w internecie.
kannu Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 A gdzie magiczne slowo? streaker dobrze mowi - zacznij przerabiac tutki znajdujace sie w internecie. smacznego ?
Bruneq Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 smacznego ? Hokus Pokus!:) ksiazka ta nie jest dla zaawansowanyc userow maxa, ale dla poczaatkujacch, lecz, tutki pomoga bardziej!:)
Skorpiono Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Napisano 30 Sierpień 2007 Zaczalem wiec chce skonczyc. A utknalem w jednym miejscu, potrzebne mi sa texturki ktore sa zawarte na tym CD. Wiec przeslijcie mi to. Please ;) Chodzi o sample i wszystkie materialy jakie byly tam zawarte. itp. bez filmikow. EDIT Tu chyba nie brak ludzi dobrej kurde woli! Przeslijcie mi to, pls.
Rekomendowane odpowiedzi