Seboolek Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 Szukałem na forum opisu jak zrobic drzewo z Plane'ów i nie znalazłem.... Czy mógł by mi ktos powiedziec jak to zrobic? Troche juz robie w 3D ale nigdy nie robiłem wlasnie nic tego typu. Wiem ze trzeba ustawic dwa plane na krzyz i dac teksture drzewa ale co potem? Z jednej strony plane nie ma nic z drugiej jest i w dodatku to czarne tło z textury zostaje na obramowce... Ja zrobic drzewo z Plane'ów? Tak przy okazji. Jestem nowy. Witam! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 W kanał "opaciti" wsadź mapę alpha, czyli biało-czarną taką samą jak textura. Następnym razem jak wiesz, że coś było to szybciej będzie jak tego poszukasz, bo nikomu po 30x się pisać tego samego nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seboolek Napisano 26 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2007 Dzieki. Ale nadal nie wiem jak zrobic by textura była widoczna po obu stronach Plane'a. Z jednej jest widoczna a z drugiej nie (jest czarna. Tak jak by była zaciemniona). Uzywam wyszukiwarki forum i nic... W ogóle znaleźc nie moge. Jedynie coś z komenda FLIP ale to nie to... Co zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 włącz 2-sided w materiale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi