Creator Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Hej!! W tym dziale jestem nowy:) Coś o sobie szybko. Lubię brudne niedokładne klimaty, stąd robię głównie analogowo. Pstrykam Zenitem TTL z moim ulubionym Pentaconem 50mm. Mam w zanadrzu kilka innych sprzętów jak np. Zenit przerobiony na otworek, Zorkę, dwie Smene 8M i parę innych. Wyliczać nie ma sensu bo nie ważne czym ale jak się robi ;) Poniżej taki mały przykładzik moich tworów. Nie będę wałkował od nowa fot, będę tu wrzucał nowsze. A dla zainteresowanych moje archiwum: http://ef.art.pl/index.php?p=1&u=670 http://variart.org/index.php?d=galeria&id=658 Dzięki za uwagę ;)
Siepacz Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Jak dla mnie ucięte dłonie dyskwalifikują to zdjęcie, trzeba było ciąć wyżej i to znacznie, ewntualnie ciąć górę tak żeby dłonie były widoczne. Ale modelke masz ciekawą trzeba przyznać:D
piksar Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 za Siepaczem, cięcie zabiło fotkę i wykrwawiło modelkę
AGmakonts Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 no ale gdyby nie ciach to byłbym chyba zachwycony:)
Creator Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 Mam to też w takiej wersji, ale mniej mi się podoba, ale nie macie "cięcia" przynajmniej :P
illy Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 ciezka perspektywa na obu, postaci wygladaja jak gnomy, ktore maja zle proporcje cial wg. mnie
AGmakonts Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 a masz może hi resa pierwszego bo modelka śliczna
Creator Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 illy: Duży wpływ ma chyba też to że modelka kuca. AGmakonts: mam, 1830x2728 ,a po co Ci hi res ? :> pewnie chcesz robić z nią sprośne rzeczy... hehe a tak na poważnie domyślam się że chcesz żebym skadrował fotę.
purple Napisano 28 Sierpień 2007 Napisano 28 Sierpień 2007 A mnie tam się podoba gnomowatość dwujki-jest taka niepokojąca, niezbyt czysta, ręce dziwnie wygięte-To jest to co autor chciał przekazać i ja to tak czytam i mi się ta "brudność" podoba i oddziela te zdjęcia od pozowanych kolorowych zdjęć modelek w kolorowych magazynach i w ogóle NIECH MOC ZENITA będzie z Nami! Amen;)
Rekomendowane odpowiedzi