Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Praca z wyobraźni, w photoshopie od początku o końca. Początkowo miało to być coś zupełnie innego, w trakcie pracy koncepcja się jednak zmieniała.

Pozdrawiam...komntarze oczywiście mile widziane :)

2000956025702983262_rs.jpg

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Klimat jest faktycznie bomba. No i drzewa fajnie zrobione.

Z uwag to perspektywa powietrzna za mało za działa tutaj. ( np na pierwszym z żołnierzy ) i ptak to jakiś mutant ( chyba że taki concept akurat ) bo nie ma ptaków z takim wielkimi skrzydłami w stosunku do ciała.

Napisano

Dzięki za pierwsze uwagi...:) Są bardzo cenne...na pewno nie ma takich ptaków w przyrodzie. Bo to ptak "BOJOWY" przecież :P !! A tak na serio to macie racje, miał być potężny i groźny w zamyśle ale chyba trochę mnie poniosło :) gdzie on by schował te skrzydła...??

poprawiam i zmieniam w takim razie..powinno byc już lepiej...

Napisano

Klimacik na prawdę intrygujący. Z proporcjami ptaka na pierwszym planie się zgodzę - po dłuższym przypatrywaniu się daje wrażenie jakby był na tym samym planie co żołdacy. Możesz też delikatnie nasycić prackę mrocznymi kolorami.

Napisano

Dla mnie mógłbyś też dopracować najbardziej wystającego krukolca z prawej- kilka maźnięć brushem o tych samych paramatrach, z których stworzyłeś ptaka, gryzie się z dopracowaniem drzew i liści, na których "tle" widać duży kontrast, spróbuj poprawić te najbardziej wystające ptaki....reszta ptaszków/mażnięć jest okej, bo tam dalej jest "dal" ;)

pozdrawiam:)

Napisano

Podoba mi się...ale;D zamiast żołnierzy napoleońskich namalowałbym rycerzy średniowiecznych w panicznej ucieczce. Moim zdaniem bardziej pasowaliby do ogólnego klimatu pracy.. Ale to tylko moje skromne zdanie. Mimo to bardzo fajnie jest.