Hindus Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Paweł Lipka, choreograf walk i animator, który pracował przy efektach specjalnych do między innymi: "Samotności w sieci" i "Dublerów", pracuje dziś przy nowej odsłonie niezwykle popularnej w Niemczech gry komputerowej pt. "Perry Rhodan". Polak odpowiedzialny jest między innymi za opracowanie sekwencji walk z kilkoma postaciami jednocześnie. Źródło - stopklatka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumpy Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Brawo Pablo! A może redakcja postarała by się o jakiś wywiad albo Q/A? Bo ten tekst w stopklatce wyjątkowo ubogi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shalivan Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Brawo Pablo! A może redakcja postarała by się o jakiś wywiad albo Q/A? Bo ten tekst w stopklatce wyjątkowo ubogi... Hahha :) popieram ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Dzieki Lumpy:) Pod tym adresem znajduje sie maly trailerek( do ktorego linka zabraklo w newsie) http://www.perry-rhodan-game.de/ A co do pracy przy efektach specjalnych do wymienionych filmow to ja zajmuje sie raczej animacja niz efektami, a w firmie, ktora nad nimi pracowala(RMG) siedzi pare zasluzonych osob i ja napewno do nich nie naleze w tym dziale:) Pozdrawiam przy okazji znajomych z ex-pracy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 Paweł jak ocenisz prace jaką teraz wykonujesz??? Chodzi mi o stopień trudności, czy jesteś zadowolony z charakteru tej pracy jaką wykonujesz przy opracowaniu sekwencji walk... Przyznam że to bardzo interesujący temat dla mnie jako starego wyjadacza Martial Arts. napisz o swoich wrażeniach... ;) z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 gratulowalem juz osobisice, ale porgratuluje jeszcze raz :) super sprawa.... trailer wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel Lipka Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 dzieki:) floo: praca dla mnie wymarzona. Ogolnie raczej bede szedl w strone choreografii i tu realizowal swoje pomysly. Walka, czyli konfrontacja jest kwintesencja dramaturgii. Przy czym fascynuje mnie mozliwosc wplatania historii do akcji, emocjonalnosci postaci,itd. Bede staral sie by moje przyszle komercyjne i niekomercyjne projekty niosly ze soba nie tylko spustoszenie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi