Napisano 30 Sierpień 200717 l Paweł Lipka, choreograf walk i animator, który pracował przy efektach specjalnych do między innymi: "Samotności w sieci" i "Dublerów", pracuje dziś przy nowej odsłonie niezwykle popularnej w Niemczech gry komputerowej pt. "Perry Rhodan". Polak odpowiedzialny jest między innymi za opracowanie sekwencji walk z kilkoma postaciami jednocześnie. Źródło - stopklatka.pl
Napisano 30 Sierpień 200717 l Brawo Pablo! A może redakcja postarała by się o jakiś wywiad albo Q/A? Bo ten tekst w stopklatce wyjątkowo ubogi...
Napisano 31 Sierpień 200717 l Brawo Pablo! A może redakcja postarała by się o jakiś wywiad albo Q/A? Bo ten tekst w stopklatce wyjątkowo ubogi... Hahha :) popieram ;)
Napisano 31 Sierpień 200717 l Dzieki Lumpy:) Pod tym adresem znajduje sie maly trailerek( do ktorego linka zabraklo w newsie) http://www.perry-rhodan-game.de/ A co do pracy przy efektach specjalnych do wymienionych filmow to ja zajmuje sie raczej animacja niz efektami, a w firmie, ktora nad nimi pracowala(RMG) siedzi pare zasluzonych osob i ja napewno do nich nie naleze w tym dziale:) Pozdrawiam przy okazji znajomych z ex-pracy;)
Napisano 31 Sierpień 200717 l Paweł jak ocenisz prace jaką teraz wykonujesz??? Chodzi mi o stopień trudności, czy jesteś zadowolony z charakteru tej pracy jaką wykonujesz przy opracowaniu sekwencji walk... Przyznam że to bardzo interesujący temat dla mnie jako starego wyjadacza Martial Arts. napisz o swoich wrażeniach... ;) z góry dzięki!
Napisano 31 Sierpień 200717 l gratulowalem juz osobisice, ale porgratuluje jeszcze raz :) super sprawa.... trailer wymiata
Napisano 1 Wrzesień 200717 l dzieki:) floo: praca dla mnie wymarzona. Ogolnie raczej bede szedl w strone choreografii i tu realizowal swoje pomysly. Walka, czyli konfrontacja jest kwintesencja dramaturgii. Przy czym fascynuje mnie mozliwosc wplatania historii do akcji, emocjonalnosci postaci,itd. Bede staral sie by moje przyszle komercyjne i niekomercyjne projekty niosly ze soba nie tylko spustoszenie;)