Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Paweł Lipka, choreograf walk i animator, który pracował przy efektach specjalnych do między innymi: "Samotności w sieci" i "Dublerów", pracuje dziś przy nowej odsłonie niezwykle popularnej w Niemczech gry komputerowej pt. "Perry Rhodan". Polak odpowiedzialny jest między innymi za opracowanie sekwencji walk z kilkoma postaciami jednocześnie.

Źródło - stopklatka.pl

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Brawo Pablo!

A może redakcja postarała by się o jakiś wywiad albo Q/A? Bo ten tekst w stopklatce wyjątkowo ubogi...

Napisano
Brawo Pablo!

A może redakcja postarała by się o jakiś wywiad albo Q/A? Bo ten tekst w stopklatce wyjątkowo ubogi...

Hahha :)

popieram ;)

Napisano

Dzieki Lumpy:)

Pod tym adresem znajduje sie maly trailerek( do ktorego linka zabraklo w newsie) http://www.perry-rhodan-game.de/

A co do pracy przy efektach specjalnych do wymienionych filmow to ja zajmuje sie raczej animacja niz efektami, a w firmie, ktora nad nimi pracowala(RMG) siedzi pare zasluzonych osob i ja napewno do nich nie naleze w tym dziale:) Pozdrawiam przy okazji znajomych z ex-pracy;)

Napisano

Paweł jak ocenisz prace jaką teraz wykonujesz??? Chodzi mi o stopień trudności, czy jesteś zadowolony z charakteru tej pracy jaką wykonujesz przy opracowaniu sekwencji walk...

Przyznam że to bardzo interesujący temat dla mnie jako starego wyjadacza Martial Arts.

napisz o swoich wrażeniach... ;)

z góry dzięki!

Napisano

dzieki:)

floo: praca dla mnie wymarzona. Ogolnie raczej bede szedl w strone choreografii i tu realizowal swoje pomysly.

Walka, czyli konfrontacja jest kwintesencja dramaturgii.

Przy czym fascynuje mnie mozliwosc wplatania historii do akcji, emocjonalnosci postaci,itd. Bede staral sie by moje przyszle komercyjne i niekomercyjne projekty niosly ze soba nie tylko spustoszenie;)