adiiii Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Oglądałem tutorial. No i nie wiem paru rzeczy, a jestem początkujący. 1. Znikły mi te 3 strzałki (zielona,niebieska,czerwona) które przesuwały obiekt po osiach. Nie wiem jak je przywrócić pewnie wcisnąłem coś niechcący. Teraz mam takie coś i dalej mogę przesuwać obiekt. 2. Gdy wrzuciłem blueprinty na plane to widok front i back mam ok ale top jest strasznie niewyraźny co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 wcisnij "x" i strzalki powroca :) brzydkie printy--> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=3232 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Co do strzałek wciśnij "x" a żeby jakość obrazków wyswietlanych w viewportach była lepsza to customize>preferences>viewports>configure driver i tam daj maxymalne wartości rozdzielczosci textur od góry 1024 i 512 i zaznacz "match bitmap size as closely as posible" powinno pomóc. Edit: co ja to 7 min. pisałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adiiii Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 dzięki, już 3 temat zakładam i tak mi pomagacie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacry Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 też się dziwię, że jeszcze za ten temat nie dostałeś czerwonej kartki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi