Anonymous Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 forum ma zle ustawione kodowanie znakˇw i sie pieprza polskie czcionki
marcoos Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 kodowanie wogˇle chyba nie jest ustawione, wiŕc przegl▒darka je┐eli jest ustawiona na auto to wybiera sobie sama kodowanie Windows, a jak kto ma rŕcznie ustawione na europŕ ce ISO (czyli obowi▒zuj▒cy standard) to ma wtedy kodowanie ISO, st▒d cz੠postˇw w ISO a cz੠w kodowaniu Windows, tak czy inaczej zawsze mo┐na pisaŠ bez polskich liter :)
adek Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 Ustawcie kodowanie przegladarki na WINDOWS Widok>Kodowanie>Europa Žrodkowa (Windows) i wszystko powinno byc ok ...
saygon Napisano 4 Listopad 2002 Napisano 4 Listopad 2002 mam wg ustawie˝ adka a dalej posty Gothama maja u mnie zamiast polskich mam znaczki, a mozna bez polskich ale dlaczego skoro mo┐e byŠ z polskimi??
adek Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 To jets fakt. Znaczy sie u wszystkich widze polskie literki procz Gothama. U niego tylko nie ma polskich znakow. Moze nie uzywa IE albo jeszcze innego dziwnego kodowania ...
Bacry Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 O co tyle ha│asu. I tak ka#dy zrozumie co jest napisane. #$@%@%.:) Pozdrawiam pisz▒cych inaczej:) Bacry
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 5 Listopad 2002 Napisano 5 Listopad 2002 ja tam wole pisac bez polskich znakow .... wole sie pomeczyc ze sprawozdaniem przestawiajac sie spowrotewm na PL MODE :D dodajac pozniej kropki i kreski ...
saygon Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 ja robie podobnie ale jak czytam czyjes to luie znaki polskie, ale samemu nie chce mi sie z polskimi pisac
Wojciech Daszczyk - PROF Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 a komu sie chce wstukiwac alt plus costam costam ....
saygon Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 w teorii to trzeba walczyŠ z lenistwem, lae komu sie chce....
saygon Napisano 27 Listopad 2002 Napisano 27 Listopad 2002 a jakie kodowanie ustawic w operze?? bo nir moge znalesc tam kodowania srodkowoeuropejdskiego. przy windows i isosa tylko jakies cyferki. please help.
Rekomendowane odpowiedzi