jezyk Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 zrobiłem niedawno takie coś: i mam pytanie. co trzeba zrobic żeby laser nieprzebijał tej głowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 zmniejszyc jego dlugosc ?:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jezyk Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 ale to zmieniałem połozenie tych punktów światła i nic niedaje :/ punkt który wyznacza długosc lasera jest na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 ale to twoje swiatlo to target direct ? bo jak tak to zmieniasz dlugosc target bo swiatlo nie ciagnie sie przeciez w nieskonczonoc, przynajmniej mi sie tak wydaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jezyk Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 no mam target direct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Cienie włączone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 nie . włącz i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jezyk Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 jeeeeeeeee działa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi