Napisano 12 Grudzień 200321 l Nie jestem profesjonalistą A grafiką zajmuję się po szkole Ten obrazek zrobiłem na 3d studio maxie 3 oraz na photoshopie 7.0
Napisano 13 Grudzień 200321 l Jesteś nowy na forum, więc zapoznaj się z regulaminem forum i zmień temat.
Napisano 13 Grudzień 200321 l VGT jakie restrykcje az strach sie bac :D A co do obraza to mi osobiscie sie niepodoba i raczej wzbudza u mnie odwrotny efekt anizeli mrocznosci. Ja przez mrocznosc rozumiem cos tajemniczego czego nalezalo by sie bac czy przynajmniej czuc jakis element zaniepokojenia ;]
Napisano 13 Grudzień 200321 l bo VGT zarazil sie tym od Drug-a :P ide stad bo i ja to zlapie :P a co do obrazka ciemno nic nie widze
Napisano 13 Grudzień 200321 l Jeżeli mam być szczery, to powiem tylko że praca mi sie niepodoba.... i mroczna raczej niejest :) (sorry, kiepsko się czuje)
Napisano 14 Grudzień 200321 l Nikt sie niczym ode mnie nie zarazil. Kazdy moderator stoi na strazy regulaminu (hehe), wiec nie wiem skad to zdziwienie. Jezeli chodzi o obrazek - zdziwie moze kogos, ale mnie sie podoba:) Technicznie moze nie jest doskonaly, ale ma jakas klime, cos sie na tej gorze z krzyzem dzieje. Moze to przez to, ze za duzo Mastertona i Kinga czytam;)
Napisano 14 Grudzień 200321 l giewont :) Fajna pracka mnie sie z Lovecraftem troche kojarzy, ma fajny klimat.