D4D4L Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Siemka No i co tu dużo więcej mówić ... lambo: P.S. Za jakiś czas może zrobię fotki wewnątrz bryczki to dojdzie parę screnów...
Gość obo Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 Modelikowi troche brakuje. Kilka bugów jest. Render tez jakiś niezabardzo. Ogólnie praca naprawde średnia. Sorry, ale widać że potrafisz, tylko musiałbyś więcej posiedzieć i bardziej się przyłożyć ;)
pecet Napisano 5 Wrzesień 2007 Napisano 5 Wrzesień 2007 model taki sobie, troche ma błędów, render też specjalnie nie ciekawy, ogónie bardzo średnio
Tas Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 ojjjjj niby wszystko jest, ale... 1. duzo bledow w geometrii i niezgodnosci z orginalem(tez robilem gallardo :) ) 2. za malo przykladasz uwagi do detali i wymiarow, a to od razu widac 3. no i ten renderek.... duzo nie brakuje a bylo by duzo lepiej, powodzenia z kolejnym modelem pzdro!!
Dawcio_m Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 niektore materialymozna by poprawic lakier calkiem fajny model sredni;)
3dwisdom Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 zgadzam sie z tym co pisali poprzednicy, ale szczególnie mnie zastanawia tekstura opon.. hmm, jakies 2 rózne sa nalozone.. sam niewiem, cos jest nie tak:) popracuj nad detalami i bedzie ok;D
KLICEK Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 bardzo fajny wozik :D normalnie to bylo kilka dni dla samochodow normalnie obrodzilo ze hoho !
!Ewert Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Jakoś teraz jak jest tyle aut na forum to to mnie nie przekonuje;)
D4D4L Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Siemka :) Tnx wszystkim za komęty ... ale troszku mnie zdziwiła sprawa z bugami :/ w wipie bryka stała jakieś 3 mięchy + i może 2 uwagi były na temat modelu a tutaj taki cyrk :D no nic next bryczka będzie leprza :)
SoAd Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 A mnie się nie podoba, wyszedł za bardzo bąbelkowy, szczególnie przy czamferach, no i pogięty trochę też.I dealna czerń na oponach i we wnątrzu też robi na niekorzyść modelu pzdr
Rekomendowane odpowiedzi