denispl Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 witam, przedstawiam moje kilkudniowe wypociny, nie jestem z tego do konca zadowolony ale postanowilem opublikowac i zobaczyc co Wy o tym sądzicie :) figurke robilem 4 dni ma wielkosc 100 mm jest to moja 3 praca więc prosze o wyrozumialosc jezeli chodzi o szczegoly :) http://picasaweb.google.com/denispl1984/Ulepek denispl
Sebastian Ozga Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 WoW! Nałóż teksturę, wyrenderuj i pokaż siatkę :) EDIT: Na lewym policzku rozeszły się polygony ;) P.S.:Zmień temat, bo moderacja się przyczepi.
denispl Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 dzieki za komentarz, ale niestety nie mam w dłoniach dobrej renderującej karty graficznej ktora potrafi nakładac lepszą teksture i naprawiac polygony:)
Sebastian Ozga Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Wystarczy dobry soft: Brush z pluginem H2.0, Akryl2007 i będzie ok. Aha, pokaż siatkę! Przyda się przy teksturowaniu :) Pozdrawiam, życzę sukcesów!
kubi Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 "Ulepek" jak ulepek nic wielkiego sobą nie prezentuje. Nawet na tym maleństwie widać że anatomia kuleje. Chwała ci za zbroje, ładny detal jak na 10 cm figurkę.
Rekomendowane odpowiedzi