Napisano 6 Wrzesień 200717 l witam, przedstawiam moje kilkudniowe wypociny, nie jestem z tego do konca zadowolony ale postanowilem opublikowac i zobaczyc co Wy o tym sądzicie :) figurke robilem 4 dni ma wielkosc 100 mm jest to moja 3 praca więc prosze o wyrozumialosc jezeli chodzi o szczegoly :) http://picasaweb.google.com/denispl1984/Ulepek denispl
Napisano 6 Wrzesień 200717 l WoW! Nałóż teksturę, wyrenderuj i pokaż siatkę :) EDIT: Na lewym policzku rozeszły się polygony ;) P.S.:Zmień temat, bo moderacja się przyczepi.
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Autor dzieki za komentarz, ale niestety nie mam w dłoniach dobrej renderującej karty graficznej ktora potrafi nakładac lepszą teksture i naprawiac polygony:)
Napisano 6 Wrzesień 200717 l Wystarczy dobry soft: Brush z pluginem H2.0, Akryl2007 i będzie ok. Aha, pokaż siatkę! Przyda się przy teksturowaniu :) Pozdrawiam, życzę sukcesów!
Napisano 6 Wrzesień 200717 l "Ulepek" jak ulepek nic wielkiego sobą nie prezentuje. Nawet na tym maleństwie widać że anatomia kuleje. Chwała ci za zbroje, ładny detal jak na 10 cm figurkę.