viz.k Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Witam Ucze sie wizek, chcialbym robic takie jakie tu na forum czasem widze, to pierwsza proba exteriora. Czepiac sie prosze wszystkiego poza projektem bo mial byc prosty i jest nie moj, wziety z jakiejstam stronki. Swiatlo to vray sun no i max9+vray. Ogolnie wiecej czasu niz na robieniu scenki spedzilem chyba na renderowaniu kawalkow i sklejaniu (patrz watek gdzies w dziale o vrayu; btw. dzieki wszystkim za pomoc), uparlem sie na zbyt wysokie ustawienia displace, mam nauczke bo moglem zrobic to wszystko w czasie 50% krotszym. Krzaczki z xfroga. Zamieszczam koncowa prace po postprodukcji , a nizej render prosto z maxa..powiedzcie, czy zepsulem postprodukcją czy poprawilem? Mi sie wydaje ze po PS wyglada to jakos bardziej kreskówkowo, a nie na tym mi zalezalo... a tu oryginal
pecet Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 nie znam sie na wizkach (sam sie ucze) ale ta mi się wydaje taka zwykła bez "bajeru" ;)
Yaro16 Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Po pierwsze rzuca sie w oczy ze te drzewka żle wygladaja i widac horyzont.Dachówki bardzo fajnie wygladaja.Trawa zbyt jaskrawa.Nie wiem czemu nie podoba mi sie szkło szyb.Jak na 1 raz to jest bardzo fajnie.! pozdr0
siwy Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 Beznadziejny kadr. Jak pokazujesz dom z takiego ujęcia to wygląda jak makieta (może tak miało być). Zieleń nudna, kolory detali przy domu brzydkie i nienaturalne szczególnie zielone okna i pomarańczowe drewno (to nie jest kolor drewna). Kolor dachówki też nietypowy. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi