Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Untitled-1.jpg

Propsy, collision mapy itd. do zrobienia, ale meshe już są... Wszystko będzie latało na fizyce :)

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 4,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

HOHo hl2 w kazdej bitwie juz teraz bedzie :D

Wiesz Kombajnistow tez bedziesz musial zrobic :P

Napisano

dajesz dajesz, obczaimy co tam wykombinowales, na fizyce powiadzsz? to moze byc nawet fajne , szkda ze nie mam zadnej gry gdzie mogbym swoje wstawic

Napisano
  • Autor

jak nie ma :) HL2 :)

Serio Game Art dla mnie to nie robienie low-poly tylko właśnie zastosowanie w grze, patrzenie na r_speeds'y, r_drawtris'y itd. Większy fun :)

HOHo hl2 w kazdej bitwie juz teraz bedzie :D

Wiesz Kombajnistow tez bedziesz musial zrobic :P

Na tym będzie polegać obrona pokoju :)

Musze wymodelować Pentax'a, Canona i obiektywy, bo w sumie to jedyne pierdoły u mnie w pokoju :>

Napisano

nie no nie napisłałem ze nie ma tylko ze ja nie mam akurat :) zadnej takie do ktorj mozna by cos wstawic i potestowac z fizyką i innymi bajerami, co do r_speeds'y, r_drawtris'y to nawet nie wiem co to jest, za to bawi mnie i chyba najbardziej lubie wstawic cos co zrobilem do gry , czy to będzie hipek czy auto w kazdym razie moc zobaczyc jak dziala i sie zachowuje w grze, szkoda tylko ze malo jest wartych uwagi gier do ktorych mozna cos wstawic

Napisano

Hehe, 1ns fajny pomysł. Ja jakieś dwa-trzy lata temu zrobiłem całe mieszkanie w Radiancie i przerobiłem na mapę do pierwszego Call of Duty. To znaczy zanim zaczęliśmy remontować zrobiłem plan mieszkania z dokładnością do +-10cm i poustawiałem graty mniej więcej tak, jak byśmy chcieli. W dużej mierze tamte pomysły udało się zrealizować, więc żona po raz pierwszy zaakceptowała moje "zajmowanie się pierdołami" :) Nie miałem żadnego kontaktu z 3D, więc wszystko zrobiłem z meshy, z resztą zerknij sam :)

http://callofduty.filefront.com/file/Kingsajz;51079#Rate

Oj chyba się skuszę i wystartuję ze swoim pokojem :P

Napisano
  • Autor

Dobre :) Radianta wspominam z łezką w oku i nie mogę sobie darować tego co zrobili w D3/Q4 z Radiantem...

donMario: noo to jest świetna radocha :> Teraz zrobiłem zdjęcia pokoju, przedmiotów i robię modele :) Jedna z teksturek - chyba moja ulubiona :P

x360_games.jpg

DZIAŁA!

myroom0001.jpg

Napisano

1nS - fajnie ze ktos jeszcze robi mody na mlotku, moze zrob jakis multiplayer i wiecej postaci?.Czekam na wiecej.:)

Napisano

Czy to jakaś nowa broń? Zabójczy siedmiopak czy cuś :)

Napisano
  • Autor

Noo jak widać 'kombajn soldżer' nieźle zebrał w łeb :) Zeskalowałem trochę pudełka i biorę się za XBox'a do rzucania :)

Napisano

Dobre :) Liczę na to, że dotrzymasz słowa i skończysz.

Napisano

fajne, stare dobre czasy mi sie przypomnialy, ale cos malo tego w tym pomieszczeniu, czekam na wiecej:)

Napisano
  • Autor

Wróciłem dzisiaj do domu we Wro i zabieram się za propsy :>

Napisano

No to się zabieraj bo narazie masz boxa i xboxa tylko :P

Napisano
  • Autor

Demyt... Miałem plik myroom.max z propsami z całego pokoju. Po kolei wybierałem sobie jeden, mapowałem go i kasowałem reszte. Po skasowaniu reszty nacisnęło mi się CTRL + S i wszystko poszło się je:)ać... Sprawdzałem autoback, ale za poźno sobie przypomniałem o tym, że nie mam beackup'u... Kur*a...

Biorę miarkę i mierzę mebelki od nowa :/

Napisano

Co za niefart. Ale się nie martw ja dziś robiłem drugi raz tego samego unwarpa, przez caly dzien/ To tak na pocieszenie..

Napisano
  • Autor

pcbl0.jpg

48500140ic0.jpg

Ok, mały update. Jutro zdjęcie komputera z tyłu, dokończenie tekstury i eksport do HL2... Teksturki mebli mam na szczęście, ale znów te pomiary, collision box'y i mapowanie eh...

SoAd - widzę, że nie jestem sam ;)