Napisano 11 Wrzesień 200717 l Witam, to jedna z ciekawszych rzeczy jakie ostatnio miałem przyjemność wizualizować, architektura z głębokich kresów wschodnich :). Zamiarem projektu było upodobnienie bryły budynku do czegoś co miało by przypominać statek, kształt budynku wynika z kształtu działki. Góra jest częścią mieszkalną, dół stanowi cześć użytkowa w postaci warsztatu samochodowego. Render by Final Render R2, poprawki w Szopie. Nie biorę odpowiedzialności za przypadki wystąpienia choroby morskiej podczas oglądania :P
Napisano 11 Wrzesień 200717 l mocne słowa, ale mi też budynek się nie podoba. Wykonanie raczej średnie, sporo możnaby poprawić.
Napisano 12 Wrzesień 200717 l nono niezla pieknota... brakuje jeszcze wielkiego kola napendowego :P wizki fajne
Napisano 12 Wrzesień 200717 l dzięki dzięki haha umrę niedoceniony nie ty - raczej architekt, który to projektował
Napisano 14 Wrzesień 200717 l hehe a ja chce zobaczyc fotki jakto powstanie :) - fajnie by było-cieszyłoby się ryło -ale tak na serio to mogliby to sobie w Dubai'u wybudowac - pasowaloby jak ulal :D
Napisano 22 Wrzesień 200717 l moim zdaniem to tu brakuje jednego waznego elementu :) kola ratunkowego dla tego co to wymyslil... rendery fajne , szkoda tylko ze budynek,....do bani
Napisano 27 Wrzesień 200717 l Autor no widzę ze watek budynku statko-podobnego powoli idzie na dno wiec chyba pora go zakończyć :) szef niestety nie poszedł na pomysł z kołem napędowym ani ratowniczym haha dzięki wszystkim za oglądniecie i komentarze i do następnego wątku /\/\/\/\/:>
Napisano 27 Wrzesień 200717 l drugi render - po lewej w PS niezle namieszane , masa niedociagniec ; auta cartoon materialy niedociagniete pozatym drazni mnie jak ludzie daja duze rozdzielki do ogladania , dobrze ze nei daja 3500x2500 bo taka akurat wyrenderowali ( mam rozdzielczosc 1280 i nei obejmuje calej pracy ) dla klienta wystarczy renderek