Mirkowaty Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Witam, to jedna z ciekawszych rzeczy jakie ostatnio miałem przyjemność wizualizować, architektura z głębokich kresów wschodnich :). Zamiarem projektu było upodobnienie bryły budynku do czegoś co miało by przypominać statek, kształt budynku wynika z kształtu działki. Góra jest częścią mieszkalną, dół stanowi cześć użytkowa w postaci warsztatu samochodowego. Render by Final Render R2, poprawki w Szopie. Nie biorę odpowiedzialności za przypadki wystąpienia choroby morskiej podczas oglądania :P
siwy Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 mocne słowa, ale mi też budynek się nie podoba. Wykonanie raczej średnie, sporo możnaby poprawić.
tweety Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 hmm.. technicznie wizulaka poprawna, ale sam budynek... tragedia....
Mirkowaty Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 dzięki dzięki haha umrę niedoceniony
nitoprek Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 nono niezla pieknota... brakuje jeszcze wielkiego kola napendowego :P wizki fajne
1084 Napisano 12 Wrzesień 2007 Napisano 12 Wrzesień 2007 dzięki dzięki haha umrę niedoceniony nie ty - raczej architekt, który to projektował
eco Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 hehe a ja chce zobaczyc fotki jakto powstanie :) - fajnie by było-cieszyłoby się ryło -ale tak na serio to mogliby to sobie w Dubai'u wybudowac - pasowaloby jak ulal :D
laci Napisano 22 Wrzesień 2007 Napisano 22 Wrzesień 2007 moim zdaniem to tu brakuje jednego waznego elementu :) kola ratunkowego dla tego co to wymyslil... rendery fajne , szkoda tylko ze budynek,....do bani
Mirkowaty Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Napisano 27 Wrzesień 2007 no widzę ze watek budynku statko-podobnego powoli idzie na dno wiec chyba pora go zakończyć :) szef niestety nie poszedł na pomysł z kołem napędowym ani ratowniczym haha dzięki wszystkim za oglądniecie i komentarze i do następnego wątku /\/\/\/\/:>
!Ewert Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 wykonanie na 4+ a projektu nie bede oceniał bo szkoda czasu:)
delf77 Napisano 27 Wrzesień 2007 Napisano 27 Wrzesień 2007 drugi render - po lewej w PS niezle namieszane , masa niedociagniec ; auta cartoon materialy niedociagniete pozatym drazni mnie jak ludzie daja duze rozdzielki do ogladania , dobrze ze nei daja 3500x2500 bo taka akurat wyrenderowali ( mam rozdzielczosc 1280 i nei obejmuje calej pracy ) dla klienta wystarczy renderek
Rekomendowane odpowiedzi