adek Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 Witam, Mam nieprzyjemną informację niestety. Podczas optymalizacji tabel bazy mysql nastąpił błąd - tabela z załącznikami znajdującymi się na serwerze max3d.pl niestety uległa uszkodzeniu. Mimo prób nie udało się przywrócić jej stanu poprzedniego. WSZYSTKIE INFORMACJE O UZYTKOWNIKACH, POSTY SA ! Forum chodzi zdecydowanie szybciej natomiast ... zniknely zalaczniki. Nie mam pelnego dostepu do serwera ,ale sytuacja ta mnie zmusza ,aby w przyszlosci nie bylo podobnych sytuacji dk dogadania się z administratorami serwera GOL w celu tworzenia czestych backupow. Jesli ktos zamieszczal na forum obrazki w poprzez wszystki jest na miejscu. Ta metoda jak widać jest skuteczniejsza. Przepraszam wszystkich za ten błąd. Wiem ,że niektórzy biorący udział w bitwie zamieszczali na serwerze max3d załączniki - proszę o ponowne ich zamieszczenie na serwerze bądz umieszczenie na swoim ftp i dodanie poprzez IMG. Wiem ,że jest to problem ,ale nie dopuszcze aby ponownie coś takiego się powtórzyło. Adrian Kajda
kozioo Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 A to w tym rzecz... Już myślełem, że tylko u mnie nie ma żadnych obrazków:(
Mateusz Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 Kurcze, dziwnie teraz sie postuje... sporo tematow jest praktycznie do usuniecia... ale co tam... WAŻNE ze bedzie juz tylko lepiej :) kozioo: tak samo myslalem... :]
leander Napisano 15 Grudzień 2003 Napisano 15 Grudzień 2003 No, nasi ponieśli spore straty w tej batalii z wadą systemu :( Ciesze sie, ze ciekawsze prace zgrywam sobie na dysk..
Nimrod Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Cieszę się, że jest jescze max3d.pl gdzie trafia większość tych ciekawych prac :) A wad systemu uniknąć się nie da :(, patrząc z drugiej strony, dobrze, że tylko tyle szkó narobiła :), bowiem mogło być o wiele gorzej
RenholdeR Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 mi to nie przeszkadza bo u mnie normalnie wyswietla sie 1% grafiki z forum:(
RenholdeR Napisano 29 Grudzień 2003 Napisano 29 Grudzień 2003 zwykly modem, ale kiedys wszystko smigalo bardzo dobrze, bralem przeciez udzial w bitwie i zamieszczalem duzo grafy, a teraz... :-( w kawiarence inetowej jest to samo
RenholdeR Napisano 7 Styczeń 2004 Napisano 7 Styczeń 2004 dzisiaj pierwszy raz od wielu tygodni wszystko dziala tak jak powinno:-)
Rekomendowane odpowiedzi