xeav Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Malowanie w stylu dowolonym- warto zobaczyć. [link] [dandunn] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Rewelacja :) WIdowni bardzo się podobało! Mi też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 superanckie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoAd Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Świetne. Dopiero pod koniec widać co to ma być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Super, chciałbymmieć taki malunek w pokoju :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 16 Wrzesień 2007 Share Napisano 16 Wrzesień 2007 hm no nie wiem jakos mnie to nie powialilo :/ ale szacunek i tak :-) zawsze to cos nowego i ciekawego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Heh to się nazywa wyczucie przestrzeni ;), superek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy-angel Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 To LSD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eustach Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Fajne, fajne. Na początku myślałem, że jakiegoś wilka maluje czy coś :D Fajny pomysł z tymi rękoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi