Napisano 1 Luty 200817 l coś zobaczyłem na tym zdjęciu, ale chyba poradzę sobie z małą wersją.. powiedz tylko czy się nie obrazisz jak zapostuje mały remake
Napisano 1 Luty 200817 l illy fajnego masz psa (jeżeli twój) generalnie ładne zdjęcia z tego szerokokątnego :) czekam na następne
Napisano 1 Luty 200817 l Autor torm: wal smiaro, a cos co zauwazyles to pewnie poprawka winiety i lekie malowanie masek (nieudolne) kamil.ochel: moj, ale sie przeprowadzilem i zostal z matka
Napisano 1 Luty 200817 l hahaha :D ja za to TAKICH rzeczy nie widzę. ten cień Ciebie illy mnie natomiast razi, no i plamki na niebie które wyglądają na brud :D
Napisano 2 Luty 200817 l Autor kamil.ochel: plamki na niebie to syf na matrycy, co do cienia, no niestety taki kat ze czasem ciezko panowac
Napisano 3 Luty 200817 l wyprostuj dla przyzwoitosci ;) swoja droga, weszlam na glownego flickr'a, reszta tez twoja? bo, imo, lepsze sa na glownym. zwlaszcza te szeroko.
Napisano 13 Marzec 200817 l Autor http://illy.ctarget.pl/galeria/08.03.08%20ul%20dzien%20kobiet/index.html
Napisano 1 Październik 200816 l bardzo fajne - w Twoim stylu, który akurat lubię (szkoda tylko, że dzieciak... jestem w takim wieku, że ich nie znoszę:P)
Napisano 13 Październik 200816 l Autor Wiem ze obcialem gore, ale fisheye jest ciezki do opanowania, szczegolnie wyzej niz glowa