skiki Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 mialo isc do finished ale chyba musze nad tym jeszcze popracowac... jakies sugestie...?? dawno mnie tutaj nie było...
!Ewert Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 ekspert do spraw kuchni xD wiec tak: - talerze za blisko siebie - podłoga bez bumpa - chrom źle wygląda na płaskich powierzchniach Pozdrawiam
Gość obo Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Ogólnie projekt spoko. Całkiem fajna kuchnia ;) Ale kolory mi nie odpowiadają... Czarno biało... Dla mnie nie fajnie. Ale to rzecz gustu ;) Jeśli chodzi o samo wykonanie, to spoko. AA się sypło w niektórych miejscach. Głównie na chromie ;)
JohnyCa Napisano 18 Wrzesień 2007 Napisano 18 Wrzesień 2007 Świetnie to wyszło! Oprócz tego co koledzy powiedzieli powyżej to zmieniłbym klamkę w oknie :)
skiki Napisano 19 Wrzesień 2007 Autor Napisano 19 Wrzesień 2007 co do aa to wiem :/ ogolnie na tej wizce mam z tym problemy... jaki filtr polecacie do wizek (v-ray)..."?
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2007 Napisano 19 Wrzesień 2007 może troszke ciepłych tonów od światłą słonecznego, bo masz za zimne imo.
Rekomendowane odpowiedzi