Gość Pixel Lab Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Witam. Przedstawiam pare renderow z ostatniego projektu przy ktorym maczalem swoje paluchy. Sa niedociagniecia, nawet calkiem powazne w pewnych miejscach, ale ze tak powiem ratowalem projekt i mialem na to niewiele czasu. W efekcie klient byl zadowolony, ale mimo wszystko chetnie przeczytam opinie innych osob ;)... Pozdrawiam Tomasz Wyszolmirski alias MF
purple Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Hehe-tych samych ludzików używałeś wszędzie:D ostatni jest najlepszy-światło render, modele, i cały evironment, wszystko do siebie pasuje i wygląda dosyć realistycznie (w swój sposób;)) najgorzej wypadł trzeci od dołu, jest bardzo chaotyczny, drzewka też nie są najpiękniejsze i najpiękniej wstawione, nie podoba mi się światło woda, no wygląda jak "robione na kolanie" taki szybcik niedopracowany, reszta jest w miarę spoko, jedynka jest też dosyć chaotyczna, materiał na brązowym chodniku przy wodzie i barierkach jest nieładnie położony i chyba różni się od tego na innych renderach... mimo wszelkich słów krytycznych projekt mi się podoba-wystarczy ulepszyć szczegóły,żeby był naprawdę dobry:) pozdrawiam:)
Lis Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 No popatrzcie kogo tu przywiało pod nowym nickiem :) Najbardziej razi mnie asfalt :) zupełnie bez faktury i jeszcze ten gloss. Gdzieniegdzie ludzie zbyt ciemni. Mapowanie sidewalków. I moze zbyt kontrastow. A tak to przyjemnie/komercyjnie :)
sand Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 fajne. Najbardziej przedostatni render (z mostem). Jakby zywcem wziety z mapki Danzig w Red Orchestra :D
!Ewert Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 MF?:D ładnie ale asfalt razi masakrycznie:)
piksar Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 miłe, kolorowe, komercyjne - jak stawiam się w roli klienta to jestem zachwycony
Orangegraphics Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 bardzo łądnie, tylko dlaczego mostek nie jest zmapowany? :)
NV Napisano 20 Wrzesień 2007 Napisano 20 Wrzesień 2007 Trochę za idealne to wszystko. Wiem ,że wizualizacja dla klienta nie ma mieć walających się ulotek po ulicy i innych ale brakuje mi czegoś ("bałaganu artystycznego"?) nie wiem jak to nazwać ;) No nie ważne reszta spoko :)
banana.split Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 mimo że mapowanie miejscami *dziwne* i drzewka irytujące, to jest to naprawdę komplet przyjemnych, komercyjnych, słodkich wizualizacji :D
Georgas Napisano 21 Wrzesień 2007 Napisano 21 Wrzesień 2007 napisałeś że ratowałeś projekt, w sensie ktoś zaczął juz tą vizke ?? :) i pytanko czemu nie daleś textury drogi?? aż tak mało czasu miałeś na ten projekt ?? rendery mi się ogólnie podoba :)
M4rcus Napisano 23 Wrzesień 2007 Napisano 23 Wrzesień 2007 przedostatni render: razi ta woda oraz to z czego jesy zbudowany pomost błagam zrob cos z tymi ludzmi bo na niekorych renderach wyglada to strasznie-.- to chyba przez komercje
Rekomendowane odpowiedzi