daymon Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Witam. Przedstawiam moja ostatnia prace. Wykonana w 3ds maxie 9 wyrenderowana w vray 1.5 rc3 + troche photoshopa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 roleta fajna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 ogólnie to wyższe nasstawy rendera i bym w PS-ie podbił jeszcze kontrast... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 ładna praca, zawłaszcza okolice okna mi się podobają, ale... 1. aberracja wyszła z mody 2. szafki brzydkie - plamy, szum i AA 3. sufit strasznie brudny i ciemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 to nie ma nic z moda, aberr czasem pasuje , czasami nie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banana.split Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 to nie ma nic z moda, aberr czasem pasuje , czasami nie;) Jasne, że nie ma nic wspólnego z modą. Chodzi mi o to, że było już ostatnio kilka pracek z aberr i raczej była postrzegana jako nieodpowiednia. Stąd moje "aberracja wyszła z mody", raczej niedosłowne stwierdzenie, że ten efekt nie jest w ogóle potrzebny - moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 nocna super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 22 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Dzieki za odpowiedzi. Nie wiem jak wy ale ja raczej nie lubie super czysciutkich renderow wole takie jak wykonalem czyli wlasnie z lekka aberracja ,szumem itp. Co do aberracji to wydaje mi sie ze nie przesadzilem z nia , jak dla mnie jest akurat w sam raz:) no chyba ze moje stare zmeczone oczy sie myla:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekdrze Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 jakie czasy renderu i na jakim sprzecie? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 22 Wrzesień 2007 Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Wizki bardzo ładne, tylko okap i ta decha nad nim są do niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Thanks. Sprzet to quad 2.4 GHz i 4 gb ramu , renderowalo sie okolo 3h w rozdzialce 1200X900 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3dexplosion Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 bardzo przyjemnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 2 Grudzień 2007 Share Napisano 2 Grudzień 2007 I like versja pierwsza!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keraj37 Napisano 3 Grudzień 2007 Share Napisano 3 Grudzień 2007 Winszuje szczegolnie 3-ego rendera - prawie, prawie jak fotka! super pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stone Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 niezły błysk na 1. i cieniowanie na 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi